Nasze Avatary...

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300

-
- Arcymod Tawerniany
Odbyliśmy super-tajną naradę z Haerem i oto co postanowiliśmy:
Wprowadzimy wyróżnienie za najświąteczniejszy avik - każdy będzie mógł oddać dodatkowo (czyli poza pulą główną) jeden głos w tej kategorii. Dlaczego jeden? Bo raz - nie każdy ma świątecznego avika, i dwa - będzie to kategoria poboczna, oraz trzy - nie chcemy wprowadzać zamętu z liczeniem i w ogóle. W następnych ed. będzie zapewne więcej kategorii pobocznych

-
- Marynarz

-
- Mat
- Kontakt:
hmm no fakt nie kazdy ma swiatecznego avatar (ja ;p) ale pomysl jest dobry
a jakie beda nagrody ? :> jakas nowa ranga ?
hehe.
np. "Najświętszy ;p " hehehehe.. co wy na to? bo napewno takie cos jest mozliwe technicznie:) pod avatarem znajdowaly by sie wtedy dwie rangi
1. standardowe. natomiast 2 byly by jakimis specjalnymi wyruznieniami

np. "Najświętszy ;p " hehehehe.. co wy na to? bo napewno takie cos jest mozliwe technicznie:) pod avatarem znajdowaly by sie wtedy dwie rangi
1. standardowe. natomiast 2 byly by jakimis specjalnymi wyruznieniami

-
- Arcymod Tawerniany
Po raz któryś już (ludzie, czytajcie dokładnie stare posty przed zadaniem pytań! Bo już chyba trzeci raz piszę to samo co jest w regulaminie) wyjaśniam: BAZYL obiecał zastanowić się nad ew. nagrodą (ale niczego - pozatym, że weźmie to pod uwagę - nie obiecał), którą będzie: od biedy specjalna ranga, lub obrazek - ranga. A czy będzie też w konkursie świątecznym? Byćmoże, ale to mniej prawdopodobne niż nagroda w konkursie zwykłym - zwłaszcza że to tylko (jak pisałem już) kategoria poboczna(czyli taka gdzie oddajecie tylko jeden głos, a kandydatów jest mało

A konkurs, jak napisał Haer jeszcze nie ruszył - ruszy (moja propozycja) w następniejszy (czyli nie ten jutro, ale za tydzień) weeknd, najlepiej w sobotę rano\piątek wieczór chyba że znów serwer przeszkodzi

-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Nie ma to jak zapożyczć avika z gry, co nie?Haer'dalis pisze:Konkurs sie jeszcze nie zaczal, wiec pozwolilem sobie zmienic avika. Nie jest mojego autorstwa: od razu to zaznaczam, ale i tak zapytam: czyz nie jest uroczy na swoj kocio-demoniczny sposob??
Ehhh kocham Kota z Cheshire

żyję

-
- Arcymod Tawerniany
Czyli avik idealnie pasuje do właściciela ;-P
Jako że temat konkursowy jest niedysponowany (chociaż niby można (sposobem ;-P) czytać zawarte w nim posty, to jednak nie można odpowiadać) piszę tutaj: do konkursu dołączył kolejny nai.. eee... znaczy uczestnik: Runiq - życzę powodznia i czekam na więcej ("more, more, I need more!" - cytat z pamięci z filmu... a nie powiem jakiego bo i tak wiecie ;-P )

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Arcymod Tawerniany
No, z każdym ulepszeniem Twój avik staje się coraz lepszy (ale nie martw się... swój też niedługo poprawię (mam np. nowy pomysł na zrobieie Matrixowego tła (lepszego niż oryginalne! ;-P ) - oczywiście znów wszystko robię własnoręcznie - bez doklejania czegokolwiek! ) , więc bój będzie tęgi)
A co do nowego Astha (teraz mi się przypomniała jego prośba o opinię)... to cóż, niebieskie strunienie energi (czy co to tam jest) są ładniejsze od tych czerwonych (wyglądają one jak nadwyrężone mięsko, lub jakieś drewno), ale "gryzą" sie z czerwoną postacią (hmm... a jakbyś "strumienie mocy" zrobił takie śniegowate (niebiesko białe), a postaci dał wdzianko całe czerwone jak czapka i z białymi, puchatymi obszyciami...? Mogłoby być nieźle)

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Bombardier
Ja mój avik też upiększałem tylko ręcznie! Tylko pierwsza wersja była przekopiowana z listy runów (kto ją jeszcze pamięta?).
Matrix: Reaktywacja! Wiedziałem! Powiem twojej mamie, co ty oglądasz i... i... i dostaniesz szlaban na kablówkę!
P.S.
Oglądałem tylko pierwszą część Matrixa. Jak słyszałem, to tylko zwykły Matrix był najlepszy.
P.S.2
Dobra, koniec Offtopu! Gadamy o avatarkach!
Matrix: Reaktywacja! Wiedziałem! Powiem twojej mamie, co ty oglądasz i... i... i dostaniesz szlaban na kablówkę!

P.S.
Oglądałem tylko pierwszą część Matrixa. Jak słyszałem, to tylko zwykły Matrix był najlepszy.
P.S.2
Dobra, koniec Offtopu! Gadamy o avatarkach!

-
- Arcymod Tawerniany
Runiq, a czemu usunąłeś śnieg z napisów? Był całkiem niezły (choć można go było troszkę poprawić co prawda)...
Swoja drogą to zapanowała tu coś ostanio mania przerabiania avików - i to mój Agent Jamnixa ją zapoczątkował, a konkurs jeszcze rozpalił sprawę do białości

A wracając do off-topicu

-
- Marynarz
Aaaaajjjjj co tu się dzieje pod moją nieobecność?! 
) - czytajta zasady! Nawet jeśli temat konkuroswy padł, regulamin można przeczytać w tym temacie...
), ale nie znam dokładnego autora tego idealnego portretu Kota
a sama gre ukonczylem...bawilem sie przy tym swietnie. Klimat po prostu fantastyczny
...ups, czy ja to powiedziałem 
brak dostępu do netu musiał wyniszczyć te neurony w mózgu Qinura, które odpowiadały za pamięć o mnie - szubrawiec pewnie sam tego dokonał by wymazać z pamięci wszelkie ślady działalności Onego 

)

Podpisuję się pod tym wszystkimi swoimi kocimi łapkami (i uśmiechemPo raz któryś już (ludzie, czytajcie dokładnie stare posty przed zadaniem pytań! Bo już chyba trzeci raz piszę to samo co jest w regulaminie)

ja wiem, że to z tej gry pochodzi ta wersja Cheshire'a (IMHO najdoskonalsza i jedyna prawdziwaNie ma to jak zapożyczć avika z gry, co nie? (nie pamiętam dokładnie nazwy, bo gierka już staaareńka, ale nazwa jakoś tak szła: "American's McGee's Alice" i gierka opowiadala o Alicji w krainie czarów... giera była cholernie krwawa i ogólnie chore klimaty w niej panowały)

a sama gre ukonczylem...bawilem sie przy tym swietnie. Klimat po prostu fantastyczny

powiem nieskromnie...tiaCzyli avik idealnie pasuje do właściciela ;-P

Kotek? Chore klimaty? WITAMY NA FORUM TRPG!
I'll saywow, ale refleks w przywitaniu Haera

oryginalnie myślałem, że mówisz o czym innym (o Frankensteinie, konkretniej mówiąc), ale faktycznie, to też się zgadzaże Haer na pewno będzie wiedział skąd ten cytat

normalne forum?? Gdzie??!! Zaprowadźcie mnie tam!! Chcę zobaczyć, jak wyglądają normalni ludzieZboczeńcy jedne o czym wy rozmawiacie na tak porą...... normalnym forum ??

druga część też IMO była całkiem flufna, puszysta i miluchna (czytajcie: plugawa i mrocznaOglądałem tylko pierwszą część Matrixa. Jak słyszałem, to tylko zwykły Matrix był najlepszy.

serio?? Aha...Dobra, koniec Offtopu! Gadamy o avatarkach!

eee tam Cheshire się nie zmieni...on jest absolutemSwoja drogą to zapanowała tu coś ostanio mania przerabiania avików - i to mój Agent Jamnixa ją zapoczątkował, a konkurs jeszcze rozpalił sprawę do białości - jak tak dalej pójdzie to z powodu tych przeróbek z oryginalnych avików niewiele zostanie

prawdaA wracając do off-topicu to Reaktywacja, była całkiem niezła (pod paroma względami (i nie tylko o efekty mi tu chodzi) lepsza od zwykłego Matrixa, ale i pod paroma gorsza) i otwierała wile nowych możliwości, które jedenak część trzecia zrównała z błotem, dając nam scenariusz przewidywalny i niemalże banalny, choć i tak, obejżeć ją sobie można (jest pare ciekawych wątków)

-
- Tawerniak