Carchmage!
Dużo Twoich postów nie czytałem ale coś tam kojarzę. Wiersze się pisało, nieprawdaż?
W każdym razie sto lat Ci życzę. Standardowych pieniędzy, kobiet i powodzenia w życiu. No i obyś dalej pisał takie ładne wiersze/poematy (nie znam się na tym) jakie czytałem
Dla Carchmage'a z tak doniosłej okazji dużo zdrowia, dużo dobrego humoru, standardowego do bólu ( ) spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo twórczej weny, by cała Twoja twórczość dalej stała na wysokim poziomie
Carchmage, co by Ci tu życzyć? Pieniądze jakoś się znajdą, miłość i szczęście ponoć same znajdują człowieka. Hmmm... w takim razie życzę zdrowia, kraju, w którym można spokojnie i dostatnie żyć. ale przede wszystkim ciekawego życia, bo nie ma nic gorszego od stagnacji i rutyny.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Szalenie mi miło. Dzieki wielkie wszystkim. Większośc mnie kojarzy, widzę, z moimi próbami poetyckimi, to chyba dobrze? Zależy, jakiej jakości są te próby...
[(symbol ch)olern’e m’i pšyįemn’e] Alucardzie. ;P w wordzie nie ma polskich symboli fonetycznych, to skandal.
Dzieki raz jeszcze.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Napisałem tu życzenia, a ich nie wyświetliło... Hm... Coś mi się chrzani z siecią. Jeszcze raz:
Wszystkiego naj naj naj dla Carchmage! Jesteś jedną z osób, które na stałe skojarzę z forum TRPG, piszesz świetne wiersze. Pieniędzy, szybkich samochodów, kobiet (lub co tam wolisz ^^) i najważniejsze: veny twórczej Fajnie, że tu jesteś
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Thorgrim ja Cię skądś kojarzę, ale nie diabła nie wiem skąd. Nie miałeś przypadkiem wcześniej na avku takiego, grubego ludka z młotem? Taki mój los już, że kojarzę prawie każdego usera, który napisał >5 postów W każdym bądź razie wszystkiego najlepszego Twój podpis na forum daje mi wiele radości ...
Mojemu kochanemu sąsiadowi, które przez te 23 lata naszej znajomości (no co, w końcu jestem rok młodsza...) był mi jak brat... życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Ty stary dziadzie, Ty! Mordo Ty moja kochana!!! Chcesz deserek z Grycana?
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
O fds! Najlepszego Kolejna osoba, którą od razu kojarzę z forum TRPG Wszystkiego naj. Smacznych orzechów Kobiet, pieniędzy, samochodów, co tam chcesz.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]