Craw pisze:Eddie! Ostatni raz widzialem go w chorzowie, a tu niespodzianka, na forum tawerny zawital
A tak w ogole, to na jednym forum gosc mial takiego avatara
A poza tym to nie wiem chyba ktoś już zaczął pisac ten post bo go w google znalazłem ale jajca no nie?
Aha...i tak w ogóle to nie bardzo wiem okogo chodzi
Witam, to mój pierwszy post na forum wiec chce się przywitać
mojego avatara znalazłem na http://www.avatarpage.de i spodobał mi sie bo jest taki..... mroczny
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Villemo pisze:
Hmmm...IMHO on jest bardziej rozmazany niż mroczny...
no9 może i tak ale on taki miał być przynajmniej na razie
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
czy ja tu już się wypowiadałem? Chyba nie! Mój av to "ręczna robota" - bez skojażeń proszę! - a czemu taka a nie inna? Mam w opisie adresik i zalecam zalookanie
Marley jest spoko ^_^ Nie wiem czemu, ale nie wydaje mi się tak odległy tematycznie od mojego avika (Żeby nie powiedzieć do mnie )
Ogólnie to dawno przeróbek nie było... A wyglądały tak fajnie ;( Może ktoś się skusi?