Gratulacje!

Tyle użytkowników że codziennie ktoś ma urodziny....

(Yaaattaaaamaaaaan!!!
 (Yaaattaaaamaaaaan!!!  ) Radości wszelakiej, zdrowia, szczęścia i zero powodów do zmartwień - rzeczy niezbędnych do przetrwania we współczesnym świecie
 ) Radości wszelakiej, zdrowia, szczęścia i zero powodów do zmartwień - rzeczy niezbędnych do przetrwania we współczesnym świecie 

) i nie mam siły by to uczynić. Tak więć wystarczą wam zwyczajne szczere życzenia. Chyba się pogubiłem -_-"
) i nie mam siły by to uczynić. Tak więć wystarczą wam zwyczajne szczere życzenia. Chyba się pogubiłem -_-"

Wszystko mnie boli. Całe szczęście ze komputer ma właściwości znieczulające.
 Wszystko mnie boli. Całe szczęście ze komputer ma właściwości znieczulające.  

W ciągu 10 dni z 2.2mm do 13.4mm
 W ciągu 10 dni z 2.2mm do 13.4mm  :D:D To się nazywa kolos ^^' Od razu widać czyje to
:D:D To się nazywa kolos ^^' Od razu widać czyje to 

on urodziny miał wczoraj
 on urodziny miał wczoraj  na bezczela z Ouzu złożyliśmy życzenia w ostatniej chwili, ale wiecie co i tak wszystkiego najlepszego wszystkim którzy dożyli nowego pięknego dnia, i tego co sobie wymarzyli tym co przeszli już że tak powiem na emeryturę.
 na bezczela z Ouzu złożyliśmy życzenia w ostatniej chwili, ale wiecie co i tak wszystkiego najlepszego wszystkim którzy dożyli nowego pięknego dnia, i tego co sobie wymarzyli tym co przeszli już że tak powiem na emeryturę.