To od tej pory będę pisać "Macie tu cudne zdjęcie mego pięknego lica". Może być?Brzoza pisze:Czy wszystkie Wasze posty ze zdjęciami muszą wyglądać: "Macie zdjęcie mojego obrzydliwego ryja", albo ( jak ktoś da niewyraźne albo coś) "to po to żeby moja brzydota Was nie oślepiła". No ludzie albo wrzucacie zdjęcia albo uzewnętrzniacie swoje problemy albo w_ogóle nie piszcie.
Dział z fotami forumowiczow

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Re: Dział z fotami forumowiczow

-
Brzoza
- Bosman

- Numer GG: 0
Nie o to chodzi, nie wszyscy są jakimiś potwornymi geekami, nerdami czy poprostu idiotami. Ale jak cos to proponuję rozmowe przenieśc na PW, nie tutaj.

-
Phoven
- Bosman

Leczymy kompleksy po zobaczenia Twojej olśniewającej urody. ;PBrzoza pisze:Czy wszystkie Wasze posty ze zdjęciami muszą wyglądać: "Macie zdjęcie mojego obrzydliwego ryja", albo ( jak ktoś da niewyraźne albo coś) "to po to żeby moja brzydota Was nie oślepiła". No ludzie albo wrzucacie zdjęcia albo uzewnętrzniacie swoje problemy albo w_ogóle nie piszcie.
Prowokujesz, Brzoza. ;P Zresztą gadanie ze sobą zbyt ciekawe nie jest.to włącz opcję "nie pokazuj postów użytkownika"
A teraz serio:Nie o to chodzi, nie wszyscy są jakimiś potwornymi geekami, nerdami czy poprostu idiotami. Ale jak cos to proponuję rozmowe przenieśc na PW, nie tutaj.
To najbardziej spamerski temat (prócz Naszych Avatarów) na całym forum, czasem każdy musi sobie zaspamować - i lepiej żeby tu, niż w jakimś poważnym temacie. ;P

-
Brzoza
- Bosman

Och dziękuję. Lecz niestety, sam juz dawno temu uświadomiłem sobie że jestem piękny. Naprawdę piękny.Leczymy kompleksy po zobaczenia Twojej olśniewającej urody. ;P
No ba.Prowokujesz, Brzoza. ;P
No, może być. Albo: zobaczcie jaki jestem piekny i powabny, poprostu jakby mnie sam fidiasz wyrzeźbił!Macie tu cudne zdjęcie mego pięknego lica

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731
Al, sam nie wiesz, co piszesz. Każdy chyba zdaje sobie sprawę, że autoironia nie ma nic do fotek. Autoironia to inna nazwa Fiata 126p...Alucard pisze:Ktos kiedyś wymyślił takie mądre słówko... autoironia to chyba było
Ha, ha. Dość kawałów z brodą. Wracajmy do tematu.

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Dziś nietypowo - fotka nie moja, ale za to różowa 
Osoba na zdjęciu zgodziła się na tę publikację, bo trzeba jej uświadomić, że jest różowa. Kto się zgadza, to proszę o wpis.
Osoby znające różową denatkę proszone są o zachowanie dyskrecji.
I proszę ostrożnie z tym zdjęciem - taka dawka różu może okazać się śmiertelna...
Osoba na zdjęciu zgodziła się na tę publikację, bo trzeba jej uświadomić, że jest różowa. Kto się zgadza, to proszę o wpis.
Osoby znające różową denatkę proszone są o zachowanie dyskrecji.
I proszę ostrożnie z tym zdjęciem - taka dawka różu może okazać się śmiertelna...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
Azrael
- Bosman

- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Jestem daltonistą (wsz. moi znajomi nawet się z tego śmieją), ale na moje jest to róż. (ew. zieleń, ale raczej róż
)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Róż jak sie patrzy...
Eee... Baziu- Dziwnych masz znajomych
Eee... Baziu- Dziwnych masz znajomych
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
Azrael
- Bosman

- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
No i podkreślić należy, że to Pluszowy Władca zrobił ją różową.
To sie nadaje jako przykład dla dzieci "Zadawaj się z BAZYLEM, a będziesz jadł skarpetki. (No i będziesz różowy, ale to oczywiste)"
To sie nadaje jako przykład dla dzieci "Zadawaj się z BAZYLEM, a będziesz jadł skarpetki. (No i będziesz różowy, ale to oczywiste)"
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
Azrael... To jest apaszka, a nie żadna skarpetka.
Swoją drogą to powodzenia w robieniu zdjęć telefonem SE K300i. Jakie są efekty to widać...
Swoją drogą to powodzenia w robieniu zdjęć telefonem SE K300i. Jakie są efekty to widać...

-
Mr.Ofca
- Marynarz

- Numer GG: 8533882
WinterWolf, nie mozesz wymagac zeby facet wiedzial co to jest apaszka. Jestesmy pod tym wzgledem ulomni (wiekszosc) tak samo jak nie wiemy jaki to jest kolor buraczano-waniliowy ;P.
Co do robienia zdiec. Kazdy robi czym ma.
Co do robienia zdiec. Kazdy robi czym ma.
dópa

-
Gavrill
- Marynarz

- Numer GG: 3511208
- Kontakt:
Teraz ja zaszczycę was swoją aparycją. Na wasze szczęście z makijażem.
http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc05026vv5.jpg
http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc05026vv5.jpg
http://handinhand.co.91.com/link.php?uin=1345 Conquer Online - mmorpg warte zachodu.

-
Ant
- Kok

- Numer GG: 8228852
To i ja się ujawnię. Podczas ŻYWIOŁAKA na juwenaliach wrocławskich
http://www.e-lama.pl/_libs/_cache/_wate ... 6ab366.jpg
http://www.e-lama.pl/_libs/_cache/_wate ... 6ab366.jpg

Fioletowy Front Wyzwolenia Mrówek
Klub Przyjaciół Kawy

-
Kawairashii
- Bombardier

- Numer GG: 1074973
http://photos110.nasza-klasa.pl/dev191/ ... 962982.jpg
Skoro nigdy się nie pokazywałam, nie licząc starego avka. Oto lepsza, bo uśmiechnięta część mnie ^^;
Hope You Like It
Skoro nigdy się nie pokazywałam, nie licząc starego avka. Oto lepsza, bo uśmiechnięta część mnie ^^;
Hope You Like It

-
Cain
- Marynarz

- Numer GG: 3827239
- Kontakt:
Chciałbym zapytać jakiej jesteś płci bo ciężko stwierdzić?Kawairashii pisze:http://photos110.nasza-klasa.pl/dev191/ ... 962982.jpg

-
Phoven
- Bosman

To dziewczyna, frajerze. ;P

-
Cain
- Marynarz

- Numer GG: 3827239
- Kontakt:
Pewna osoba z tego forum mówiła zupełnie co innego, frajerzePhoven pisze:To dziewczyna, frajerze. ;P