Runiq tutaj w caffe mam W'98 a w domu XP i jak na XP dam coś na dyskietke nie czyta mi na innych systemach a jak na innym to nie odczyta mi w domu W Caffe nie mam jak nagrać tego na płytke bo bym z RW przylazł...
kIEpski musi odejść!
"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin
"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Eper: niemożliwe, żeby pliki z XP nie chodziły na 98. Mi wszystko działa elegancko. Spróbuj może zainstalować jakiś program do obróbki grafiki. A jeżeli takiego używasz, to spróbuj Painta.
A jednak możlwe - zależy od kompresji dyskietki - XP ma NFTS a 98 FAT - XP moze czytać z 98 ale 98 nie musi. Powinno dać sie to gdzieś ustawić na dyskietce - we właściwosciach bodaj.
Ale wróćcie do tematy, b to to raczej powinno trafić do tematu z bluzgami na IE w Pomocnej Dłoni...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Tia - oto moje nowe oblicze...póki co jednak nie ma czego podziwiać, bo w tych rozmiarach nie jest tak okazały jak w 100 x 100, a na 80 x 100 nie będę zamieniał bo to śmieszny format i tyle (grr tak jakby 20 pixeli robiło komuś różnicę...grrrrrrr jestem niepocieszony). <idzie dalej mrucząc pod nosem>
Heh, twqój avik pokazuje, że wszystko można robić z pasją i artyzmem .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
ja tego avika na tej stronie nieznalazlem... sciagnelem avika od takiego goscia na jednym niemieckim forum a skad on to ma to niewiem i niemam zamiaru pytac