Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Niestety moje zdjecie nie przejdzie - raczej nie da sie go tak skompresowac, zeby avatarek pod IE wygladal brzydziej niz pod innymi przegladarkami, a o to wlasnie chodzi. Brzydkosc sama w sobie mnie nie interesuje. Jakby mnie interesowala, to bym wybrala cudze avatary i je skleila w jeden :>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

no to nie wiem czy ci sie uda
to raczej awykonalne( czy jakos tak)
przeczytaj maly druczek w moim poprzednim poscie i sie zastosuj. ok? naprawde zastanawiam sie jak ty mozesz wygladac
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

He he... ja wiem, jak Falka wygląda. :twisted: Wystarczy wejść na http://www.tawerna.rpg.pl i znaleźć arykuł 'Animal Planet'. Tam są fotki wielu redaktorów :D (Od siebie dodam, że najfajniej wyszedł BAZYL. Taki... niewzruszony... :lol: ).

I nie będę tutaj wrzucał czyiś fotek, bo wyjdę na jakiegoś zboczeńca. :D :lol:
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

Runiq, nie ciesz sie tak bardzo - tamte fotki sa stare i nieaktualne. Ani kolor wlosow, ani ich dlugosc sie nie zgadzaja :> Ale w 65 Tawernie w Plotkach z bLE jest link do mojej aktualnej fotki, wystarczy tam zajrzec.
A tak w ogole, to po co Wam moje zdjecie? Zawalu dostac chcecie, czy jak?? Juz BAZYL Wam nie wystraczy? ;P

Sorki, ze zbaczamy z tematu, juz wiecej nie bede (albo postaram sie przynajmniej;)), wiec zeby nie bylo calkiem OT: najbardziej mi sie podoba avatar Karoli - wyslala 1 czy 2 posty tylko, ale avatar zdazylam zauwazyc i spowodowal u mnie niepochamowany atak smiechu. Nie wiem czemu...
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

:) no prosze wracacie do tematu foty forumowiczow:) tam sie odzywac i dawac linki:) a wiewiora fajna. Tylko taka siwa jest-pewnie stara. Po za tym powiem wam ze najlepszym avatar to moj avatar :)
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Falka pisze:Sorki, ze zbaczamy z tematu, juz wiecej nie bede (albo postaram sie przynajmniej;)), wiec zeby nie bylo calkiem OT: najbardziej mi sie podoba avatar Karoli - wyslala 1 czy 2 posty tylko, ale avatar zdazylam zauwazyc i spowodowal u mnie niepochamowany atak smiechu. Nie wiem czemu...
Zapewne dlatego, zę osobiście jej tego awatara zainstlowałęm na forum - oczywiście wcześnej pytając czy mogę ;-)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

dsadfga_atadf_a pisze:a wiewiora fajna. Tylko taka siwa jest-pewnie stara. Po za tym powiem wam ze najlepszym avatar to moj avatar :)
Nie jest stara, takie fajne szare u mnie w ogrodku mieszkaja :) Podobno te szare wiewiorki sa bardziej agresywne od rudych i wytepily je, tak ze rude wiewiorki znalezc mozna w Szkocji, na poludniu UK ich nie ma.

A Twoj avatar jest naprawde niezly ;)
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Uhm... faktycznie, po wygladzie tej szarej mozna sie domyslic, ze rude szczęścia nie mają... Chyba zreszta w pysku tej szarej sterczy apa zjadanej rudej? :lol:
Ale fajny avatar, bo nie ma własnego tła, tylko forumowe... Estetyczne. 8) Hm, a co do runów.... chyba czas na cosik nowego... i chyba wiem co :twisted: .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

To nie jest 'forumowe tlo', a 'przezroczystosc', czyli brak tla :) To jest wlasnie cos, z czym ma problemy IE - nie pokazuje cienia wiewiorki.
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Haha, oto mój chwilowy avatar - mój pies :P . Zostawie go na kilka dni i znajdę cos nowego i odpowiednio ozdobie... ale nie wiem czy sie bez run obejdę :) .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

Hmm...Chętnie zamienię runy na cosik innego ale nie wiem na co. Jak ktoś ma jakiś ciekawy pomysł niech wklei dla mnie Avika. Może być zabawny, poważny...dla mnei ma znaczenie żeby miał coś wspólnego z magią/magami etc.
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

Wstaw sobie za avatara ten obrazek ze stopki ;)
A poropos <czepianie> nie uwazasz, ze ten obrazek jest za duzy i moze irytowac innych? </czepianie>
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

No, mnie irytuje. :P

Eper, może wytniesz ten fajny pentagram [możesz go też obrócić do góry nogami :D ] i zrobisz sobie avika? :)
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

a moze mi ktos to pomniejszyc? http://www.satan.pl/gr/koziolek.jpg
bo trzeba mi nowego avika :D

Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Hmmm... po zminiejszeniu tego do rozmiaru avika praktycznie nic nie widac... ale skoro tego chcesz :
Obrazek
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

da sie rozpoznac, a o to chodzi! thx mad!
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

Wiem ze irytuje Ale Moderatorzy się mnie nie czepiają więc jestem spokojny ;) Jak mi go pomniejszycie,obrucicie albo wstawicie coś innego to bede miec cos innego ;) Ja jako że jak zawsze jestem w caffe (do domu nie mam jak doprwadzic netu :() to mam slabe warunki zeby sie tym zająć :D (to bylo moje wytlumaczenie zeby nikt potem nie mowil, ze leń jestem, ja poprostu w caffe nie mam jak tego zrobić...)
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
ODPOWIEDZ