Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Re: Nasze Avatary...

Post autor: jokemaster »

Nie znacie się po prostu na prawdziwym kinie. Zresztą to aktor z High School Musical 3 !
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

O diabli! Aktor z High School Musical 3! Jakże mogliśmy się nie poznać? O zacofana tawernowa tłuszczo, padnijcie na kolana i bijcie pokłony, albowiem zaprawdę powiadam wam iż wspaniałym avatarem jest ów, który przedstawia aktora grającego w musicalowym tasiemcu, który przeszedł bez echa!

Ludzie, ja nie mam nic przeciw temu, żebyście oglądali taki czy inny film - podoba wam się to OK. Ale biorąc pod uwagę, że High School Musical, jest przynajmniej u nas w kraju, serią pozostającą na marginesie nie wymagajcie by nagle każdy znał aktorów i nie wmawiajcie nam, że robione taśmowo w studiach Disneya produkcje trzymające się od 4 filmów tego samego schematu (a tak, znalazłem jeszcze Camp Rock i pewnie zaraz się dowiem o sequelach) są prawdziwym kinem. Nie jestem wielkim kinomanem, ale proszę was ani holywoodzkie filmy akcji robione od tej samej sztancy ani "Haj Skull Muzikale" dziełami nie są.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Z echem czy bez, mnie to dobija... Lost, Prison Break i teraz ten High School Musical... Wystarczy przejrzeć różne fora... Pełno nastolatek i nastolatków (oraz co gorsza ludzi, których raczej podejrzewałabym o wyższy poziom intelektualny) ustawia sobie na avatarze tych nieszczęsnych aktorów. Hermetyczne i mało zabawne -_-' Zatęskniłam za eglarestowymi całującymi się facetami.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Adamir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Adamir »

Ale biorąc pod uwagę, że High School Musical, jest przynajmniej u nas w kraju, serią pozostającą na marginesie
Jak byłem na obozie, to dwa na trzy pokoje wśród młodszej grupy dziewczyn miały plakat tegoż aktora ;p To tak jak z RPG - wtajemniczeni wiedzą, a reszta nie wie co to.
[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]Obrazek[/url]
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Adamir pisze:
Ale biorąc pod uwagę, że High School Musical, jest przynajmniej u nas w kraju, serią pozostającą na marginesie
Jak byłem na obozie, to dwa na trzy pokoje wśród młodszej grupy dziewczyn miały plakat tegoż aktora ;p To tak jak z RPG - wtajemniczeni wiedzą, a reszta nie wie co to.
No i wszystko jasne! Mnie nie zachwyca bo nie jestem dziewczyną (ani homo, wtedy dopuszczalna byłaby ta opcja :P) a Wilczycy bo podobnie jak ja jest już stara (tyle, że w przeciwieństwie do mnie nie jest zgredem :P). Jeszcze zobaczysz jak to jest Adamir kiedy perspektywa dnia bez wód... znaczy bez biowitalu cię przeraża.

A tak bardziej na poważnie - dobra film jest wśród młodzieży popularny to trudno, jednak nie zmienię zdania, że nie jest to kino na poziomie, bo tego typu filmy to taki kinematograficzny odpowiednik fastfoodu. A avatar? Każdy se może mieć jakiego chce, więc niech se będzie. A, że jestem zgredem zrzędliwym a stetryczałem a nie rozpiszczaną nastką to stwierdzam, że "mnie się to nie podobie" i tyle.
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Wiesz co Perzyn straszny zgred z ciebie. Jakoż iż ostatnio miała miejsce premiera HSM ustawiłem sobie na kilku forach taki właśnie avatar. I było fajnie miło śmiesznie bo wszyscy wyczaili że zrobiłem to dla jaj . Szkoda tylko że właśnie tawerniana tłuszcz tego nie zrobiła i wszczęła jakąś jałową dyskusje. Dlatego więc przepraszam i obiecuje że moje następne avatary będą przymały poziom.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

No i od razu lepiej Jokemaster :P.

A tak na poważnie - znaj gdzie i co pasuje. Wierzę, że są fora gdzie ludzie akurat w tych klimatach siedzą i faktycznie wyszła akcja. Na tawernie HS3 przeszedł nawet nie tyle bez echa co jak Łotrzyk na 40 poziomie - niezauważony. Znalazły się osoby co rozpoznały kto zacz, dla większości to był jakiś gość z ulicy.
Jokemaster pisze:Wiesz co Perzyn straszny zgred z ciebie.
No patrzcie go państwo. Pewnie jakby Chthulu po ciebie przylazł to powiedziałbyś mu "Panie, panie! Macki panu z twarzy wystają!" Jestem zgredem i taką już naturę mam... Z tym, że akurat tamten avatar nie podobał mi się z przyczyn estetycznych, gustu i stylu a nie z przyczyn ideologicznych. Ideologicznie to ja na HS3 mogę splunąć gęstą śliną tudzież siknąć ciepłym moczem.

A wracając do aktualnego - podoba mi się bardziej niż poprzedni, ale choć epitet hentai* w jakimś stopniu do mnie pasuje to i tak szału nie ma. Ot, kolejny avatar. Następnego proszę. [Znaczy zawodnika a niekoniecznie twojego avatara :P]

* Nie w znaczeniu gatunku filmowego rzecz jasna :P. Nie zmieściłbym się na żadną płytkę nie mówiąc już o VHS.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

jokemaster pisze:Wiesz co Perzyn straszny zgred z ciebie. Jakoż iż ostatnio miała miejsce premiera HSM ustawiłem sobie na kilku forach taki właśnie avatar. I było fajnie miło śmiesznie bo wszyscy wyczaili że zrobiłem to dla jaj . Szkoda tylko że właśnie tawerniana tłuszcz tego nie zrobiła i wszczęła jakąś jałową dyskusje. Dlatego więc przepraszam i obiecuje że moje następne avatary będą przymały poziom.
nieeee.... Tamten tak fajnie się wybijał spośród tych wszystkich mroków i Alucardów :P
.
Adamir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Adamir »

Szkoda tylko że właśnie tawerniana tłuszcz tego nie zrobiła i wszczęła jakąś jałową dyskusje.
Ja wiem, że zrobiłeś to dla jaj, ale nie zmienia to faktu, iż Zac Efron był wkurzający. :smile:
[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]Obrazek[/url]
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

najgorsze jest to z eta aktozyna wyniuniana ciota z HSM 3 robi pseudokariere :/

a co do tematu to dawno nic tu nieskrobalem :D widze wiele zmian w waszych avach
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Eglarest - bardzo fajny av. Pania Basia rządzi pod wszelkimi względami. Staje się niejako ikoną dzisiejszej sceny internetowej.

PS Git Majonez! xD
Czerwona Orientalna Prawica
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Egl, brakuje Ci lovelasa w galeri avatarów ;)
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

deep a zes kurcze wyczaił :d

tylko sam juz niepamietam czy lovelas byl na tawernie uzywany czy moze jedynie na lastfm hmmm

a wogole Barbara rządzi :D

a niemoge umiescic juz wiecej avatarow gdyz w podpisie jest ograniczenie co do ilosci znakow a kazda literka z linku do avka liczona jest jako znak i niestety nida rady wiecej chyba ze by BAZYL zmienil zdanie i dal mi wiecej znakow do podpisu ;)
Thurs
Mat
Mat
Numer GG: 0

Post autor: Thurs »

To se zrób jeden i będziesz czadował.

Ps: nie wiem czy zauważyliście, ale lovelas to tak naprawdę zwykła ciota.
http://www.uznam.net.pl/~gosiaw/ciota.jpg
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Thurs to nie lovelas !!! to jest Leśna Ciota :d stąd ciota.jpg ;)

a co do jednego obrazka nie wyda bo są ograniczenia wielkości do 90 piks wzdłuż i wszerz
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Ech? Mój podpis ma więcej jak 90 pikseli w poziomie... Dokładnie 180x90 pikseli. W pionie to-to musi mieć 90, ale w poziomie może mieć więcej o ile pamiętam. Ja ustawiałam sobie podpis już po ustawieniu tego obostrzenia. Sądzę, że jeśli połączysz kilka avów w jeden obrazek to będziesz mógł mieć pełną galeryjkę w podpisie XD
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Co do mojego Avatara....powiedziałbym Wam kto na nim widnieje....ale....."That is the secret":D

Dla niewiedzących o co chodzi-to Xellos jest. Postać ze Slayers:D
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
ODPOWIEDZ