Alucard pisze:Ad fontes
Po wcześniejszych zawirowaniach wracam do Alucarda- jednak mój najlepszy avek INTEGRAlny z nickiem.
Za to uwielbiam ten temat - bo się nagadamy, napiszemy tony pierdół, nazmieniamy się avatarów, a potem ktoś wraca do starego i jedziemy od nowa... Ale Phoven ma rację, zmienianie nie jest fajne Po świętach wracam do Thora wersja standard
Ravandil pisze:Ale Phoven ma rację, zmienianie nie jest fajne
A ja już w ogóle nie mam zamiaru zmieniać. Ten avatar jest już częścią mnie . No może za pół roku dam Odynowi pojeździć w drugą stronę.
No i zapytam ponownie, bo już święta za chwilę. Ma ktoś zamiar zrobić ten konkurs na najlepszy avatar, bo w zeszłym roku mi się to przedsięwzięcie podobało, w tym roku również może być ciekawie.
Tevery Best pisze:Azrael: Alucard swego czasu miał nick "Alucard 666", bo zwykłe "Alucard" było zajęte. Okazało się jednak, że właściciel tegoż nicka na Tawernę zaglądać przestał jakieś dwa lata przed pojawieniem się pewnego ministranta, a więc BAZYL zgodził się usunąć tamto konto i usunąć z nicka Liczbę Bestii. Proste?
To Karczmarz mial nick Karczmarz2, bo samo karczmarz bylo zajete. Po czystkach i usunieciu nieaktywnych kont zdjeta mu ta dwojke. Alucard mial 666 bez powodu, a zdjeto mu je jak wyszlo na jaw, ze jest ministrantem ;P
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Thurs pisze:Heh.. mam Photoshopa 9CE nie mam problemów z robieniem sobie avków. Biorę zdjątko, podmieniam Hue gdzie trzeba, jak mi pasuje, kontrast, jasność, blur, burn, liquify, levele automatyczne, trochę się znam na tym programie, kto coś w nim robił to zrozumie o czym piszę.
I ktoś zrozumie, ze nie ładnie jest się chwalić. A przynajmniej nie tak ostentacyjnie
...Bo ja się wcale nie chwale , ja po prostu do tego mam talent....
Ok, na przyszłość już nie będę się tak ostentacyjnie chwalił.
Akurat to co wymienił Thurs to tylko malutki, maciupeńki ułamek możliwości PShopa - jeśli tylko tyle w nim potrafisz, to znawcą się lepiej - dla własnego dobra - nie nazywaj ;p
Ja się zgłoszę oczywiście, więc możecie sobie odpuścić, nędzne Tawerniane pionki. Na photoshopie sie nie znam ale za to.... Ekhm. Nie lubie placków . Chyba wyrobie coś nowego, bo pan Lynch wyszedł z mody . Właśnie ściągam moją tajną broń.... GIMP 2!!!!!!! Muahahhahahahhahahahha