Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Re: Nasze Avatary...
Ravandil - a ja pamiętam w jakich okolicznościach przyjąłęś Thora - aby dołączyć do Nordyckiej Zielonej Lewicy. Czyli w zasadzie na skutek kolejnej krótkotrwałes mody. To były czasy - na forum było 2 Lokich, Odyn (czyli Heimdall <lol>), Tyr i Thor. Normalnie sami nordycy.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Krótkotrwałej? Większość z tych, co wymieniłeś, dalej jest ustawiona na forum... Więc jak widać niektóre motywy są trwalsze, szczególnie jak są sponsorowane przez Nordycką Zieloną Lewicę...Perzyn pisze:Ravandil - a ja pamiętam w jakich okolicznościach przyjąłęś Thora - aby dołączyć do Nordyckiej Zielonej Lewicy. Czyli w zasadzie na skutek kolejnej krótkotrwałes mody. To były czasy - na forum było 2 Lokich, Odyn (czyli Heimdall <lol>), Tyr i Thor. Normalnie sami nordycy.

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Mam idealny plan! Ciagle skacze pomiedzy avatarami. A ponieważ dużo osob ma avy nordyckich bogów, może też coś sobie znajdzie.... A jak się nie przyjmie to wroce do obecnego....

-
- Bosman
- Kontakt:
Jak będziesz do tego tak podchodził to nie zostaniesz z żadnym avem na długo. Nie inspiruj się innymi tylko trzymaj to co ci pasuje.Keyhell pisze:Mam idealny plan! Ciagle skacze pomiedzy avatarami. A ponieważ dużo osob ma avy nordyckich bogów, może też coś sobie znajdzie.... A jak się nie przyjmie to wroce do obecnego....
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Chyba masz rację. Zostaję przy tym... Narazie 

-
- Majtek
- Numer GG: 0
Ja swój avatarek mam odkąd mi internet podłączyli... Znalazłem go w googlach po tym, jak wpisałem "smok" w grafice. Próbowałem jeszcze kilka razy później go odnaleźć(większy rozmiar), ale istniał już tylko na forach z moim nickiem. Więc go sobie przywłaszczyłem. Mówię tak, bo nie wiem, kto go używał(być może) przede mną, nie pytałem się autora o zgodę(bo go nie znalazłem
). Choć, swoją drogą, nie szukałem już źródła mojego avatara od ponad roku, może coś sie zmieniło 
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Jeśli miałbym strzelać autora to powiedziałbym: Boris Vallejo.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Mat
Ja tam sobie zawsze avatary sam robię, z tego co mi podpasuje. Trochę podkoloryzuję, powyciągam, pogrubię, zamącę... i mam. 

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
I zdjęcie to też twoje prywatne? I czapkę sam rysowałeś? Gratuluję!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Ad fontes
Po wcześniejszych zawirowaniach wracam do Alucarda- jednak mój najlepszy avek INTEGRAlny z nickiem.
Po wcześniejszych zawirowaniach wracam do Alucarda- jednak mój najlepszy avek INTEGRAlny z nickiem.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
No tak, tylko pół roku go nie miałeś, nikt nie zauważył. Takie momentalne zawirowanie... Ale fajnie, że jest, przynajmniej może zrobisz się stały w awatarachAlucard pisze:Ad fontes

-
- Kok
Wracam do mojego starego.
Gienek wymiata...tyle powiem...

Gienek wymiata...tyle powiem...

-
- Bosman
- Kontakt:
Alucard pisze:Ad fontes
Ty mi tu Integry do forum nie mieszaj bo połowę użytkowników każe wykończyć.

Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Marzenia.
Nie będzie kożmy na Alucardzie. Juz wystarczy, że sam ja nosiłem x-lat.
Nie będzie kożmy na Alucardzie. Juz wystarczy, że sam ja nosiłem x-lat.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
- Mat
Heh.. mam Photoshopa 9CE nie mam problemów z robieniem sobie avków. Biorę zdjątko, podmieniam Hue gdzie trzeba, jak mi pasuje, kontrast, jasność, blur, burn, liquify, levele automatyczne, trochę się znam na tym programie, kto coś w nim robił to zrozumie o czym piszę. 

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
NIe mogę się doczekać świąt - jak się skończą to będe mógł wyrzucić tego avatara...jakoś dziwnie pochłania on moją:
Energie życiową, manę, "inteligęcję" (może mała, ale jest), oraz przedewszystkim razi oczy.
Energie życiową, manę, "inteligęcję" (może mała, ale jest), oraz przedewszystkim razi oczy.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Bosman
I ktoś zrozumie, ze nie ładnie jest się chwalić. A przynajmniej nie tak ostentacyjnieThurs pisze:Heh.. mam Photoshopa 9CE nie mam problemów z robieniem sobie avków. Biorę zdjątko, podmieniam Hue gdzie trzeba, jak mi pasuje, kontrast, jasność, blur, burn, liquify, levele automatyczne, trochę się znam na tym programie, kto coś w nim robił to zrozumie o czym piszę.

@Alu: No, no - powrót do korzeni :] Do dziś pamiętam pewien dialog pomiedzy X a Y.
Na szczęscie Alu wyrósł na pełnoprawnego Tawerniaka i juz nie jest tematem cudzych rozmówGG pisze:X: Tyy.. jakiś kolejny frajer przyszedł na forum trpg.
Y: Ten z awatarem Alucarda i 666 w nicku?
X: Niee... To nie, ten. 666 mówisz? Tibia opanowuje Tawerne.![]()