Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Perzyn »

Ravandil - a ja pamiętam w jakich okolicznościach przyjąłęś Thora - aby dołączyć do Nordyckiej Zielonej Lewicy. Czyli w zasadzie na skutek kolejnej krótkotrwałes mody. To były czasy - na forum było 2 Lokich, Odyn (czyli Heimdall <lol>), Tyr i Thor. Normalnie sami nordycy.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Perzyn pisze:Ravandil - a ja pamiętam w jakich okolicznościach przyjąłęś Thora - aby dołączyć do Nordyckiej Zielonej Lewicy. Czyli w zasadzie na skutek kolejnej krótkotrwałes mody. To były czasy - na forum było 2 Lokich, Odyn (czyli Heimdall <lol>), Tyr i Thor. Normalnie sami nordycy.
Krótkotrwałej? Większość z tych, co wymieniłeś, dalej jest ustawiona na forum... Więc jak widać niektóre motywy są trwalsze, szczególnie jak są sponsorowane przez Nordycką Zieloną Lewicę... ;) Dalej mamy tu w miarę silne lobby ^_^
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Mam idealny plan! Ciagle skacze pomiedzy avatarami. A ponieważ dużo osob ma avy nordyckich bogów, może też coś sobie znajdzie.... A jak się nie przyjmie to wroce do obecnego....
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Keyhell pisze:Mam idealny plan! Ciagle skacze pomiedzy avatarami. A ponieważ dużo osob ma avy nordyckich bogów, może też coś sobie znajdzie.... A jak się nie przyjmie to wroce do obecnego....
Jak będziesz do tego tak podchodził to nie zostaniesz z żadnym avem na długo. Nie inspiruj się innymi tylko trzymaj to co ci pasuje.
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Chyba masz rację. Zostaję przy tym... Narazie :twisted:
Avitto
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: Avitto »

Ja swój avatarek mam odkąd mi internet podłączyli... Znalazłem go w googlach po tym, jak wpisałem "smok" w grafice. Próbowałem jeszcze kilka razy później go odnaleźć(większy rozmiar), ale istniał już tylko na forach z moim nickiem. Więc go sobie przywłaszczyłem. Mówię tak, bo nie wiem, kto go używał(być może) przede mną, nie pytałem się autora o zgodę(bo go nie znalazłem :P). Choć, swoją drogą, nie szukałem już źródła mojego avatara od ponad roku, może coś sie zmieniło ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Jeśli miałbym strzelać autora to powiedziałbym: Boris Vallejo.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Thurs
Mat
Mat

Post autor: Thurs »

Ja tam sobie zawsze avatary sam robię, z tego co mi podpasuje. Trochę podkoloryzuję, powyciągam, pogrubię, zamącę... i mam. :P
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

I zdjęcie to też twoje prywatne? I czapkę sam rysowałeś? Gratuluję!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ad fontes
Po wcześniejszych zawirowaniach wracam do Alucarda- jednak mój najlepszy avek INTEGRAlny z nickiem.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Alucard pisze:Ad fontes
Po wcześniejszych zawirowaniach wracam do Alucarda- jednak mój najlepszy avek INTEGRAlny z nickiem.
No tak, tylko pół roku go nie miałeś, nikt nie zauważył. Takie momentalne zawirowanie... Ale fajnie, że jest, przynajmniej może zrobisz się stały w awatarach ;). Tak czy owak, poważnie: ta postać do mnie nie przemawia, może dlatego, że nie lubię anime.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

Wracam do mojego starego.
Gienek wymiata...tyle powiem...
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Alucard pisze:Ad fontes

Ty mi tu Integry do forum nie mieszaj bo połowę użytkowników każe wykończyć.:P A co do avatara - to nareszcie masz avik korespondujący z twoją ksywką. Tylko jeśli się znasz na obróbce to mógłbyś mu komże dorobić.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Marzenia.
Nie będzie kożmy na Alucardzie. Juz wystarczy, że sam ja nosiłem x-lat.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Thurs
Mat
Mat

Post autor: Thurs »

Heh.. mam Photoshopa 9CE nie mam problemów z robieniem sobie avków. Biorę zdjątko, podmieniam Hue gdzie trzeba, jak mi pasuje, kontrast, jasność, blur, burn, liquify, levele automatyczne, trochę się znam na tym programie, kto coś w nim robił to zrozumie o czym piszę. :)
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

NIe mogę się doczekać świąt - jak się skończą to będe mógł wyrzucić tego avatara...jakoś dziwnie pochłania on moją:

Energie życiową, manę, "inteligęcję" (może mała, ale jest), oraz przedewszystkim razi oczy.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Thurs pisze:Heh.. mam Photoshopa 9CE nie mam problemów z robieniem sobie avków. Biorę zdjątko, podmieniam Hue gdzie trzeba, jak mi pasuje, kontrast, jasność, blur, burn, liquify, levele automatyczne, trochę się znam na tym programie, kto coś w nim robił to zrozumie o czym piszę. :)
I ktoś zrozumie, ze nie ładnie jest się chwalić. A przynajmniej nie tak ostentacyjnie ;)
@Alu: No, no - powrót do korzeni :] Do dziś pamiętam pewien dialog pomiedzy X a Y.
GG pisze:X: Tyy.. jakiś kolejny frajer przyszedł na forum trpg.
Y: Ten z awatarem Alucarda i 666 w nicku? :D
X: Niee... To nie, ten. 666 mówisz? Tibia opanowuje Tawerne. :P
Na szczęscie Alu wyrósł na pełnoprawnego Tawerniaka i juz nie jest tematem cudzych rozmów ;) Tak czy siak - życzę jak najdłuzszego zachowania tego awa, zmienianie już nie jest stajli ;P Ja sam zamierzam (w zależnosci od okazji) zmieniać jedynie detale mojej Śmierci - to dodaje uroku i pomoże mi zdobyć pełnię władzy nad Tawerną. ^^
ODPOWIEDZ