Mam wrażenie, że ten dopisek odnosi się do właściciela awatara, nie do postaci na nim przedstawionej ; ) Jak wpisać w wyszukiwarkach "Arxel" to nie znajduje, niestety, tej osóbki : )
Nazarian pisze:Deep napisał(a):
Jak byk pisze obok niego "Arxel"
Mam wrażenie, że ten dopisek odnosi się do właściciela awatara, nie do postaci na nim przedstawionej ; ) Jak wpisać w wyszukiwarkach "Arxel" to nie znajduje, niestety, tej osóbki : )
To był ten owoc do ironii podobny...
Sarkazm się zowie?? XD
Ardel pisze:To był ten owoc do ironii podobny... Sarkazm się zowie?? XD
dostrzegam... rychło wczas, ale jednak xD zaniżyłeś mi samoocenę, myślałam, że mam nosa do ironii : p awatar Falki jest uroczy, nie widzę konieczności dokonywania jakiś zmian... chyba, że znów mi coś umknęło ; )
Ja Ci oddam nawet 300 postów. Nawet 500! (No 500 może nie bo jeszce mnie Heim przegoni i będzie )
Bazyl jakoś tak isę zawziął na wszystkich, którzy maja po 2000+ postów
Nazarian pisze:awatar Falki jest uroczy, nie widzę konieczności dokonywania jakiś zmian... chyba, że znów mi coś umknęło ; )
O, właśnie, uroczy jest i basta! Cycata wiewiórka wróci jak nacieszę się tym małym, puchatym cudem (albo jak sobie takie małe coś złapię w parku;))
Można tak? Bo teraz to już nawet nie wiem, co można łapać, a co nie... A wiadomo, że mi coś bardziej puchate tym bardziej kochane Przypomina mi to, jak dawno temu moja siostra krzyczała "złapałam wiewióóóóórkę". Otwiera worek, a tam siedział nasz kot xD Słowem - wiewiórki są fajne, o ile nie są jakieś zmulone, bo takie mi niedawno po podwórku biegały Mnie się avatar Falki podoba, może zostanę miłośnikiem futrzaków.
Martwi mnie to, że ostatnio zbyt dużo rzeczy mi się podoba... Zły znak.