Arxel pisze:A znalazłbyś mi większa wersję postaci w moim avie?:P
Wilczy Głód pisze:Mówisz serio Force? A potrafiłbyś znaleźc avek z tym żółtym czymś z reklamy serków homogenizowanych (Danio czyżby?), ale zamiast "Mały Głód" miałoby na koszulce "Wilczy Głód?"
Kurcze ile zamówień. Zabieram się do pracy, nasz klient nasz pan
Ale ostrzegam Fors! Wielu ludzi próbowało znaleźć pokazaną całą postać z mojego avatara lecz żadnemu się nie udało. Jeśli ją znajdziesz to nazwę cię De Ciołzen Łan!
jakiś awatarek by się mi przydał, wiesz... coś godnego i z polotem... coś dla takiej burżuazyjnej świni jaką jestem ja. Może być Murz... (ups, przepraszam, Afro-Amerykanin) z wielkim mieczem i karabinem plazmowym z zieloną albo fioletową poświatą... hmmm... może trzymać nogę na głowie jakiegoś ufola... ewentualnie orka z fantasy.
Po za tym masz wolną rękę
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
Kto nie wie się dowie. A że zapewne wszyscy to wiedzą to mówić tego nie powinienem, lecz jednak to zrobię. Panowie i Panie ..... Tawerniana Wiewiórka czyli Falka zmieniła swojego Avka. Według mnie tamten był lepszy......
Nazarian pisze:*z nadzieją, że o niej mowa* dziękuję : ) starałam się go zgrać z wystrojem forum, ale photoshop z operą znacznie różnią się orientacją w barwach ; )
Zawsze możesz tło wywalić z obrazka (png z przezroczystością zrobić) i będzie po kłopocie :)
A awatarek bardzo fajny, IMO jeden z lepszych na forum.
Podoba mi się avatar scorez'a.
Zapewne pochodzi z podręcznika do WarZone. To jedna z tych nielicznych rzeczy które mam
A przerobienie legionu ciemności do świata fantasy było super.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy