to raczej hipnotyzuje i usypia - thaevis ma plan podboju swiata
Tak, to jest taki przekaz pod progowy - wpłać kasę na konto nr XXXXXXXXXXXXXXX Może i by usypiało, ale jestem uczulony na jaskrawe pulsujące kolory, więc raczej podziękuję ;] W sumie to efekt byłby odwrotny - jakbym sobie na to popatrzył, to nieprędko bym zasnął
A z twojego ava jestem zdolny wyczytać Imię i Nazwisko(nie podam- ochrona danych osobowych), lubisz poezje i pomagać w jej interpretacji, ponadto lubisz klimaciki star wars i wysyłałeś w przeszłości ankiety mające na celu zbadać długość penisa ankietowanego
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
a tak tak i teraz widze ze na podstawie twojego awa wiem jaka masz dluos ale tez nie podam (ochrona danych) :D:D
wole klimat władcy a co do SW to moze sesyjka >?
Bo to trefna ankieta była xD
Sesyjka...jak najbardziej
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Pytanie.. Co do avka oczywiscie... Czy wie ktos jak usunac tlo przy pomocy Photo Canvas Lite'a?? Moja mama przypadkiem ( co zdarza si czesto) usunela mi genialny program do obrobki grafiki (pozbawiajac mnie przy tym mozliwosci do spelniania sie w swojej pasji )... Nazwy nie pamietam... Mialem go gdzies na pytce ale nie mam czasu usuwac ..
Mekow pisze:Mój avatar dostał małe poprawki i nikt nie zauważył.
Nie wiem tylko czy to dobrze, czy źle
Chyba dobrze. Jeśli coś się zmienia w drobnym zakresie, a jak tego nie zauważę to znaczy, że nie gryzie i ujdzie. Poza tym to są szczegóły, a nawet jak coś to patrzę na avatar po całości. Pewnie nawet w swoim bym zmiany nie zauważył Ale to jest jeszcze pikuś - mnie zdarza się, że po kilkunastu minutach zauważyłem, że Deep zmienił avatara. A na dobrą sprawę nie wiem, co ma w tej chwili. Więc nie jest źle. Przyciemnij tylko nieco kolczyki, bo troszkę się odcinają od reszty
Wow, niezły młyn... Temat został przeniesiony do Spraw Forum, o czym się zorientowałem chyba po pół godzinie To taki BAZYLowy prezent na Dzień Dziecka?
Force ray pisze:Te kreski w górnym-lewym rogu mnie intrygują... Czyżbyś wyostrzył tło?
Jeśli to byłaby zmiana tła, to nawet jakby się stało zielone, to bym nie zauważył. Jak większość facetów nie odróżniam tysięcy kolorów, a poza tym nie zwracam uwagi na szczegóły. Napisz więc, Mekow, co zmieniłeś, bo chcę wiedzieć, na co jestem ślepy