Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Eglarest »

Craw poprostu za czesto zmieniasz awtary:P - fakt że ten masz juz stosunkowo długo :) i czy zamiezasz go zmienic ?
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Nie prościej nie zmieniać awatarów? :) Wybrać taki który nam najlepiej pasuje i się go trzymać? :D
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Eglarest pisze:Craw poprostu za czesto zmieniasz awtary:P - fakt że ten masz juz stosunkowo długo :) i czy zamiezasz go zmienic ?
Pewnie kiedys go zmienie jak mi sie znudzi :P Na stale zagoscilby chyba dopiero taki, ktory calkowicie odzwierciedlalby moja osobowosc itp. A takiego jeszcze nie znalazlem :P

I nie zmieniam swoich awatarow az tak czesto. Po prostu egzystuje na wielu forach na ktorych mam rozne emblematy. Stad to sie bierze, ze potem nie wiem gdzie z jakim zaczynalem itd.
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Zobaczcie jeszcze avatar Paszteta_oo7
Obrazek

Tamte wam się podobały więc ten pewnie też :P Widziałem jeszcze kilka innych, ale są chyba zbytnio zboczone, żeby tu pokazywać. Jak coś gdzieś jeszcze zobaczę to dam tutaj.
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

AC... Ten avatar to totalny bzdet.... A od tematu to chcialbym poprosic o wypowiedz wszystkich na temat klimatu swoich i innych avatarow... Tak sobie mysle ze powinno sie klimat zachowac... Ma ktos cos do mojego ?? :P
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Elfin pisze:AC... Ten avatar to totalny bzdet.... A od tematu to chcialbym poprosic o wypowiedz wszystkich na temat klimatu swoich i innych avatarow... Tak sobie mysle ze powinno sie klimat zachowac... Ma ktos cos do mojego ?? :P
Owszem - jest wg mnie brzydki i ma przyprawiajace o ból oczu białe tło. Nie lubię białego nieobramowanego białego tła... fuj :P Jeśli już musisz mieć tego tandetnego elfa - to proszę, obramuj go albo usuń tło. ;)

Ps. Jestem świadom, że nadużywam słowa "tło" :P
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

No w sumie to prtzydałoby siię wyrzucenie białego tła...

dopisek: A poza tym elfy ssą.
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

ej deep od elfow to ty sie odpaskuc !!

jesli chodzi o klimat mojego obecnego awataru to chyba jest umiarkowany badz rownikowy kurde bo niewiem gdzie takei alsy rosną ale moze na syberi hmmm moze jednak podbiegunowy ?
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

U nas w górach też takie są :P
.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Racja Deep :D Takie lasy są w naszych kochanych polskich górach. Ja powiem tylko, że avatar bardzo wiele mówi o ludziach. Jego nastrój, kolorystyka, postacie, bądź napisy na nich umieszczone pozwalają w pewien sposób poznać człowieka. nie zawsze i nie perfekcyjnie, ale jakieś pojęcie o posiadaczu ava daje. Mój o mnie mówi na przykład, że lubię zestawienie kolorów: czarnego, czerwonego i żółtego :D

Elfin wywal tło i bedziesz miał bardzo ładnego avatara (nie wiem czego Deep chce od elfów...)
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Jestem ciekawy co potraficie wyczytać z mojego obecnego avataru w takim razie :D

Jeżeli jesteśmy już przy avatarach, to może znalazłby się ktoś dobrze zaznajomiony z Grafiką i zmniejszył mi ten obrazek do 100x100 i 29kb nie tracąc zbytnio przy tym na jego jakości, wiem, że to mało prawdopodobne, ale może da się coś z tego zrobić..jak nie to sobie to w sygnaturę wrzucę :)
A oto obrazek, o ile wiem to hinduska bogini zniszczenia kali :twisted:
Obrazek
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Błagam Cię, Thaevis, nie wsadzaj tej żarówy na ava ani do opisu... Oczy od niej bolą.
A Twój obecny av mówi, że lubisz prace Jasona Engle :P Albo przynajmniej jego styl rysowania i kolory, którymi zwykle tworzy :P
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

http://jasonengle.deviantart.com/gallery/?offset=48

Tu macie profil tego pana, jego prace są naprawdę świetne :)
A żarówkę odpuszczę sobie dopiero jak nikt mi nie pomoże, co wysoce prawdopodobne :wink:
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Thaevis a odkiedy ty sie na buddyzm przezuciles czy tam inny hinduizm heheh:)

thaevis po twoim avie wnioskuje ze lubisz poezje i zaskakiwac szczegolnie swoja pania od polskiego, ponadto lubisz klimat władka jelenji tzn TLOTR i grasz w koszykowke :P
i niepytaj poczym to wnioskuję:P
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Nie przerzuciłem sie na żaden hinduizm :) Po prostu spodobał mi się ten obrazek..Eglarest zadziwiająco dużo możesz ze zwykłego avka wyczytać :lol: :lol:
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Thaevis pisze: A oto obrazek, o ile wiem to hinduska bogini zniszczenia kali :twisted:
Genialne. Do wkurzania użytkowników ;] Myślę, że nadało by się na jakąś dyskotekę, zamiast takiej odblaskowej kuli pod sufitem. Ja animacji zbytnio nie lubię, bo zbytnio gryzą po oczach. Więc proszę, niech to pozostanie raczej jako ciekawostka ;)

PS. Nie będę się podejmował próby wyczytywania charakteru ludzi w avatarów, bo pewnie by tego nie chcieli. Powiem tylko, że moje (i kolegów w sumie też) zdolności (nad)interpretacyjne są bardzo duże ;D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

wiesz Thaevisie obserwacja to podstawa :D

a co ty wyczytasz z mojego avatara ? ;)

zaraz powstanie haslo typu - pokaz mi swoj awatar a powiem ci kim jestes ;)
Genialne. Do wkurzania użytkowników
to raczej hipnotyzuje i usypia - thaevis ma plan podboju swiata ;)
ODPOWIEDZ