Nasze Avatary...

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Nasze Avatary...
Craw poprostu za czesto zmieniasz awtary:P - fakt że ten masz juz stosunkowo długo
i czy zamiezasz go zmienic ?

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
Nie prościej nie zmieniać awatarów?
Wybrać taki który nam najlepiej pasuje i się go trzymać? 

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Pewnie kiedys go zmienie jak mi sie znudziEglarest pisze:Craw poprostu za czesto zmieniasz awtary:P - fakt że ten masz juz stosunkowo długoi czy zamiezasz go zmienic ?

I nie zmieniam swoich awatarow az tak czesto. Po prostu egzystuje na wielu forach na ktorych mam rozne emblematy. Stad to sie bierze, ze potem nie wiem gdzie z jakim zaczynalem itd.

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Zobaczcie jeszcze avatar Paszteta_oo7

Tamte wam się podobały więc ten pewnie też
Widziałem jeszcze kilka innych, ale są chyba zbytnio zboczone, żeby tu pokazywać. Jak coś gdzieś jeszcze zobaczę to dam tutaj.

Tamte wam się podobały więc ten pewnie też

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
AC... Ten avatar to totalny bzdet.... A od tematu to chcialbym poprosic o wypowiedz wszystkich na temat klimatu swoich i innych avatarow... Tak sobie mysle ze powinno sie klimat zachowac... Ma ktos cos do mojego ?? 

-
- Bosman
Owszem - jest wg mnie brzydki i ma przyprawiajace o ból oczu białe tło. Nie lubię białego nieobramowanego białego tła... fujElfin pisze:AC... Ten avatar to totalny bzdet.... A od tematu to chcialbym poprosic o wypowiedz wszystkich na temat klimatu swoich i innych avatarow... Tak sobie mysle ze powinno sie klimat zachowac... Ma ktos cos do mojego ??

Ps. Jestem świadom, że nadużywam słowa "tło"

-
- Chorąży
No w sumie to prtzydałoby siię wyrzucenie białego tła...
dopisek: A poza tym elfy ssą.
dopisek: A poza tym elfy ssą.
.

-
- Chorąży
ej deep od elfow to ty sie odpaskuc !!
jesli chodzi o klimat mojego obecnego awataru to chyba jest umiarkowany badz rownikowy kurde bo niewiem gdzie takei alsy rosną ale moze na syberi hmmm moze jednak podbiegunowy ?
jesli chodzi o klimat mojego obecnego awataru to chyba jest umiarkowany badz rownikowy kurde bo niewiem gdzie takei alsy rosną ale moze na syberi hmmm moze jednak podbiegunowy ?

-
- Chorąży

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Racja Deep
Takie lasy są w naszych kochanych polskich górach. Ja powiem tylko, że avatar bardzo wiele mówi o ludziach. Jego nastrój, kolorystyka, postacie, bądź napisy na nich umieszczone pozwalają w pewien sposób poznać człowieka. nie zawsze i nie perfekcyjnie, ale jakieś pojęcie o posiadaczu ava daje. Mój o mnie mówi na przykład, że lubię zestawienie kolorów: czarnego, czerwonego i żółtego 
Elfin wywal tło i bedziesz miał bardzo ładnego avatara (nie wiem czego Deep chce od elfów...)

Elfin wywal tło i bedziesz miał bardzo ładnego avatara (nie wiem czego Deep chce od elfów...)

-
- Marynarz
- Kontakt:
Jestem ciekawy co potraficie wyczytać z mojego obecnego avataru w takim razie 
Jeżeli jesteśmy już przy avatarach, to może znalazłby się ktoś dobrze zaznajomiony z Grafiką i zmniejszył mi ten obrazek do 100x100 i 29kb nie tracąc zbytnio przy tym na jego jakości, wiem, że to mało prawdopodobne, ale może da się coś z tego zrobić..jak nie to sobie to w sygnaturę wrzucę
A oto obrazek, o ile wiem to hinduska bogini zniszczenia kali

Jeżeli jesteśmy już przy avatarach, to może znalazłby się ktoś dobrze zaznajomiony z Grafiką i zmniejszył mi ten obrazek do 100x100 i 29kb nie tracąc zbytnio przy tym na jego jakości, wiem, że to mało prawdopodobne, ale może da się coś z tego zrobić..jak nie to sobie to w sygnaturę wrzucę

A oto obrazek, o ile wiem to hinduska bogini zniszczenia kali

"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Błagam Cię, Thaevis, nie wsadzaj tej żarówy na ava ani do opisu... Oczy od niej bolą.
A Twój obecny av mówi, że lubisz prace Jasona Engle
Albo przynajmniej jego styl rysowania i kolory, którymi zwykle tworzy 
A Twój obecny av mówi, że lubisz prace Jasona Engle

-
- Marynarz
- Kontakt:
http://jasonengle.deviantart.com/gallery/?offset=48
Tu macie profil tego pana, jego prace są naprawdę świetne
A żarówkę odpuszczę sobie dopiero jak nikt mi nie pomoże, co wysoce prawdopodobne
Tu macie profil tego pana, jego prace są naprawdę świetne

A żarówkę odpuszczę sobie dopiero jak nikt mi nie pomoże, co wysoce prawdopodobne

"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."

-
- Chorąży
Thaevis a odkiedy ty sie na buddyzm przezuciles czy tam inny hinduizm heheh:)
thaevis po twoim avie wnioskuje ze lubisz poezje i zaskakiwac szczegolnie swoja pania od polskiego, ponadto lubisz klimat władka jelenji tzn TLOTR i grasz w koszykowke
i niepytaj poczym to wnioskuję:P
thaevis po twoim avie wnioskuje ze lubisz poezje i zaskakiwac szczegolnie swoja pania od polskiego, ponadto lubisz klimat władka jelenji tzn TLOTR i grasz w koszykowke

i niepytaj poczym to wnioskuję:P

-
- Marynarz
- Kontakt:
Nie przerzuciłem sie na żaden hinduizm
Po prostu spodobał mi się ten obrazek..Eglarest zadziwiająco dużo możesz ze zwykłego avka wyczytać

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Genialne. Do wkurzania użytkowników ;] Myślę, że nadało by się na jakąś dyskotekę, zamiast takiej odblaskowej kuli pod sufitem. Ja animacji zbytnio nie lubię, bo zbytnio gryzą po oczach. Więc proszę, niech to pozostanie raczej jako ciekawostkaThaevis pisze: A oto obrazek, o ile wiem to hinduska bogini zniszczenia kali![]()

PS. Nie będę się podejmował próby wyczytywania charakteru ludzi w avatarów, bo pewnie by tego nie chcieli. Powiem tylko, że moje (i kolegów w sumie też) zdolności (nad)interpretacyjne są bardzo duże ;D

-
- Chorąży
wiesz Thaevisie obserwacja to podstawa
a co ty wyczytasz z mojego avatara ?
zaraz powstanie haslo typu - pokaz mi swoj awatar a powiem ci kim jestes

a co ty wyczytasz z mojego avatara ?

zaraz powstanie haslo typu - pokaz mi swoj awatar a powiem ci kim jestes

to raczej hipnotyzuje i usypia - thaevis ma plan podboju swiataGenialne. Do wkurzania użytkowników