Ok, oto Twoje oko:
Niestety obrazek prawdopodobnie miał domyślnie większą rozdzielczość i został zmniejszony do rozmiarów avika (jest mocno rozmyty, niewyraźny, a na dużym przybliżeniu prawie nic nie widać...), a jako że nie miałem tego highresowego oryginału, nie byłem w stanie przeprowadzić wpełni zadowalającej edycji... Ale wyszło chyba nieźle... Mógłbym oczywiście dodać jakieś błyskawice czy coś, ale wyszłoby to raczej kiczowato... jeśli chcesz bym zrobił z tym coś więcej podeślij mi to oczko w wyższej rozdzielczości... chociaż... co niby możnaby tu dodać?
NO MAD oczko pierwsza klasa (przynajmniej ja tak mysle):P a właśnie Runiq naprawde zajefajny avik... i podziękowania dla mada za nasze aviki (no wiesz kiedyś ci przyniose tą kaske za avika nie dręcz mnie juz tak przez to GG )
hmmm... wydaje sie ze mat ma jakies zle intencje.. Tak chetnie przerabia avatary moze maja one jakams zla moc?? i niedlugo zawladnie naszymi umyslami.... uuuuuuuuuuuu...
[A i owszem - ten mały znaczek "MP" w rogu każdego z nich wysysa posty z waszych liczników i przekazuje je mojemu ]:-> hahaha! Już niedługo wszystkie posty będą moje! Moje! I tylko moje! Buahahahahha! - dop. MAd Phantom ]
Ma talent, ale pojęcie dpi i tak mu musiałem tłumaczyć. :]
(Sorry MAd, nie mogłem Ci tego nie wytknąć. ;P)
[A i owszem - ten mały znaczek "MP" w rogu każdego z nich wysysa posty z waszych liczników i przekazuje je mojemu ]:-> hahaha! Już niedługo wszystkie posty będą moje! Moje! I tylko moje! Buahahahahha! - dop. MAd Phantom ]
A oferowałem swoje usługi... "What MAd does, I can undo." - "Co MAd uczyni, ja mogę odczynić."
Ale teraz już za późno! Gińcie niewdzięcznicy pod przytłaczającymi postami MAd'a! ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Asthner, nie wiedziałem, że pisałeś instrukcję obsługi do takiej staaaaarej drukarki - to z niej wiele lat temu poznałem pojęcie dpi ;-P
A go nie używałem bo jest mi "niewygodne" ;-P
A oto nowy avik.... być może zastąpi jamnika, a może będzie "tylko" moim logo ;-P
Wymaga jeszcze co prawda paru szlifów, ale jest OK ;-D
Taaak! Buahahaha! A to powyżej wyssa posty z całego tematu! Albo z całego OT! ;-D
No no a mi nie chce Mat avika przerobić... czyżby nie potrafił? a może uważa że nie wytrzymał by wyssania moich postów
No dalej Mat podnieć rękawice i przerób mojego smoczka
Pisałem Ci na GG, że przerobie, a ponaglanie mnie (szczególnie za pomocą tandetnych podpuch typu "nie potrafi?") nie jest dobrym pomysłem (wszak robie te aviki tylko z własnej inicjatywy)... ale masz szczęście - mam dzisiaj dobry humor ;-D więc oto Twój avik:
Edit:
i jeszcze demoniczniej!:
re: post poniżej:
heh Asth, pozwoliłem się sobie zainspirować Twoim pomysłem:
i coś pośrodku:
I jak?
(Ale mi się nudzi - kilka razy robić to samo, bo zleceniodawca niezadowolony i nic mu sie nie podoba ;-P )
Ostatnio zmieniony piątek, 21 stycznia 2005, 22:45 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 4 razy.
Miałem chwilkę to też się pobawiłem... Nie mam wprawdzie PhotoShopa, talentu i inwencji MAd'a, ale co tam... ;P
Edit: No, no, no... Chylę czoła, ładne.
Ostatnio zmieniony sobota, 22 stycznia 2005, 13:41 przez Asthner, łącznie zmieniany 1 raz.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
MAd a czy i dla mnie zrobił byś coś demonicznego?? To jest wyzwanie na miarę twoich mozliwości bo musisz coś wymysleć ewentualnie znależć coś co przeobisz! ha podołasz?
Mój avik może nie jest najpiękniejszy ani nawet nie demoniczny, ale przedstawia coś czym się interesuję, czyli starożytną chińską grę, najbardziej znaną (chociaż mało kto o niej słyszał) pod nazwą GO.
Bo oryginał jest lepszy i taki miał być z założenia, bo przeróba robiona była dla jaj - jako parodia demonicznych przeróbek mojego autorastwa (autoparodia, czyli parodia samochodu)... a poza tym.. czego się spodziewacie po obrazku robionym o 1 w nocy? ;-P