Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Dziekuje slicznie ^_^

Ale i tak date pomyliles :P
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Falka, zauważ że Nadir jest z przeciwnej strony świata i u niego jest już 28.12 i to stąd wzięła się rzekoma zła data :P
...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

Och Ty juz go nie bron. Ja dokladnie wiem, gdzie on mieszka, mialam okazje go kilka razy odwiedzic. I nie, to nie jest druga strona swiata :P
Przyjaciel od siedmiu bolesci, zeby tak date pomylic... Dobrze, ze miesiac dobry przynajmniej ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Nie mam zamiaru nikogo bronić :wink: . Ot tak sobie zażartowałem :P A tak w ogóle to co to za głupi zwyczaj wpisywania w <Skąd> jakichś dziwnych miejsc jak np. dziupla, Xen'drik czy też coś podobnego :wink: .
...
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

No ladnie! Ja tu pamiec chcialem okazać a jeszcze sie mi zbiera!:P

Wiem, że jutro masz urodziny, ale raczej jutro nie zagoszcze przed kompem, wiec napisałem już dziś, żeby nie było, że zapomniałem. No!:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Masz geburstag 28go grudnia Falka? No to wszystkiego najlepszego, ja tez sie akurat w tym dniu wydostalem na swiat. Wypije jutro Twoje zdrowie, na przemian ze swoim ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

Wszystkiego najlepszego Szelmon! :) Milo wiedziec, ze ktos jeszcze sie tak na sam koniec roku urodzil.
Masz z tej okazji standardowy wierszyk o pomaranczach (powinnam go tutaj jutro wpisac, ale co tam...)
Szczesia, zdrowka, pomaranczy,
niech Ci <tu wstaw imie> nago tanczy! ;)
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Dziekowa! Wierszyk boski, wstawilem BAZYL ;)
Jutro w offtopicu spamerska libacja urodzinowa! Serdecznie zapraszam, bedzie mozna przeklinac, obrazac i robic byki! Aaa sooo? :wink:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

No to ja wam życze wszystkiego dobrego na wypadek jakbym się jutro nie pojawił na komputrze. Jeśli natomiast się pojawię to napiszę jakiś wierszyk :)
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Falka w zamierzchłych czasach pisze:BTW. Gdyby ktoś pytał, urodziny mam 28 grudnia. Czekam na życzenia ;)
Skoro tak bardzo chcesz. Życzę Ci wszystkiego najlepszego (dopisz co tam tylko chcesz, mogą być nawet pomarańcze ;)) z okazji 23. (trafiłem?) urodzin :D

Tego samego życzę Szelmonowi, który podobno obchodzi dzisiaj urodziny (które? któż to wie, ale napewno wiele wiosen ma już za sobą;)).

PS. Wy, stare pryki :twisted: .
...
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

To już 28...? W takim razie:

Niech nam Falka sto lat żyje,
A kto wątpi, ten niech gnije!

Szelmon: Tobie też wstępnie wszystkiego naj*****go, a bardziej konkretnie będzie za parę dni, kiedy się spotkamy o północy po przeciwnych stronach stołu :wink:

Poza tym - wszystkim życzę standardowo bla, bla, szczęśliwego Nowego Roku. Dużo zdrowia, pieniędzy, sukcesów, ciepła i bezowocnego seksu. Szczerze 8)
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Falka, Szelmon - nigdy nie zawodźcie się na swoich marzeniach. ;)
Obrazek
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Kurcze, chciałem byc pierwszy 28.12 do składania życzeń Falce ale jestem aż czwarty. Hemidall mnie uprzedził...
Jutro w offtopicu spamerska libacja urodzinowa!
Beze mnie nie ma lspamerskich libacji offtopicowych! Oczywiście że będę :D

Falko wszystkiego najlepszego, oby twój man zgłosił sie do ciebie ubrany tylko w kokardke sama wiesz gdzie. Życze ci żebyś jak najdłużej prowadzila ten przybytek rozpusty intelektualnej jakim jest Tawerna (oczywiście razem z i innymi taweniakami), oby twoje postacie zostały władcami dowolnego ulubionego świata. Tu wierszyk o pomaranczach (?) i oczywiście Szweda życze do Szwedzi sie zawsze przydają. Przyjemnego starzenia bo po 20 to juz z górki :D :wink:

Zdrowia, szcześcia, pomyślności,
Morza wódki bez nudności...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Ech Force Ray, oczywiscie ze bez Ciebie nie ma spamerskich libacji! Toz to Ty jestes wynalazca tego sformuowania. Bende pisal jak mi sie podobaaa, bom jest sam z butla. Moje dziewcze niedlugo wroci s prasy... eeep.. znaczy pracy, i bede sie musial uspokoic. Tja, tymczasem, Zapraaaszam! Libacje uwazam ze rozpoczetom...eeep!...
Heimdall
Bosman
Bosman

Ale...eeep...libacja założona przez Force'a zbyt długo nie przetrwała. A tak gwoli ścisłosci, tam były równolegle dwie libacje. Kto był ten wie o so hosi...eeep... Druga była moja. Choć oszyfistie to Force ray jako pjerfży użył tego sformuowania...eeep... Niech wam gwiazdka pomyślnosci, nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnieee, a kto z nami nie wypije, niech pod stołem ZGNIJE!!!

PS. Uprasza się o nie poprawianie błędów w tym poście.
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Do st par rogatych demonow! Wino mi sie skonczylo! Wracam za parenascie minut...
Heimdall
Bosman
Bosman

Przyjdo guście, to przynieso. Force ray, maiałeś tu być, miałeś też coś przynieść. Gdzie wino?!
...
ODPOWIEDZ