Nasze Avatary...

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
To pytanie do Eglaresta? Hmm... A po co mu nowy avatar? Ten jest charakterystyczny i zapada w pamięć. Czy nie taki powinien być dobry avik? Inna rzecz, że mi się podoba 
Co do pełnoletności chłopców na avie to przynajmniej jeden moim zdaniem ma około 19 lat, a może nawet powyżej 20... Takie jest moje ogólne wrażenie. Drugi zdaje się mieć nieco mniej (17?).

Co do pełnoletności chłopców na avie to przynajmniej jeden moim zdaniem ma około 19 lat, a może nawet powyżej 20... Takie jest moje ogólne wrażenie. Drugi zdaje się mieć nieco mniej (17?).

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Elfin jeśli to było pytanie do mnie to mozesz się niedoczekac tej zmiany
podzielam zdanie przedmowczyni ze moj avatar jest dość charakterystyczny i na dodatek tez Mi sie podoba
dotego nie uraza i nie obraza nikogo wiec niema potrzeby zmiany 
WinterWolf - mozliwe ze ma 17 podczas robienia foty ale dzis juz ma więcej
a co do elfów hehe na co mam uwarzac
tez lubię elfy ale to niezmienia faktu ze sa takie mhmmmm ciotowate
:D

WinterWolf - mozliwe ze ma 17 podczas robienia foty ale dzis juz ma więcej

a co do elfów hehe na co mam uwarzac

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Jaki by nie był wiek obu młodzieńców z fotografii wynosi on wiecej niż 15 lat w chwili robienia zdjęcia, a to oznacza, że nie ma nawet mowy o pedofilii... Avek jest więc jak najbardziej OK! i to tym bardziej, że moim zdaniem są słodcy
(ale to tylko moje subiektywne zdanie i nikt wcale się nie musi ze mną zgadzać).

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Na temat aviak Eglaresta nei ma mżadnego zdania. Tak jak na temat masy innych rzeczy, którą widzę na codzień. A skąd wiesz, kiedy to zdjęcie było robione, e?
masz gdzieś datę? Moze obaj jeszcze nawet 17 nie mają 
Av powinien podobać się przede wszytkim samemu "nosicielowi", opinia otoczenia winna stać na drugim miejscu. Dlatego ja swojego zmienię dopiero jak wykombinuję lepszy, a i innych do zmian nie namawiam.
Na szelomstwo Szelmona sie nie nabrałem.
Zobaczyłem av i pierwsze co mi wpadło do głowy to "kto jest na tyle odczapowy by se ava AC wkleić, duh?"

Av powinien podobać się przede wszytkim samemu "nosicielowi", opinia otoczenia winna stać na drugim miejscu. Dlatego ja swojego zmienię dopiero jak wykombinuję lepszy, a i innych do zmian nie namawiam.
Na szelomstwo Szelmona sie nie nabrałem.

UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
Dokladam sie do opinii przedmowcow
Ci chlopcy sa slodcy!
Moj awatar to taki kreskowkowy bazgrolek bedacy moim autoportretem. Nie wiem czy jest w moim stylu ale na tyle wiernie na ile mozna to zrobic przy pomocy glupawego programu znalezionego na necie oddaje moja fizjonomie. Znajoma stwierdzila ze podobny wiec z efektu jestem zadowolony. O to mi tylko chodzilo.

Moj awatar to taki kreskowkowy bazgrolek bedacy moim autoportretem. Nie wiem czy jest w moim stylu ale na tyle wiernie na ile mozna to zrobic przy pomocy glupawego programu znalezionego na necie oddaje moja fizjonomie. Znajoma stwierdzila ze podobny wiec z efektu jestem zadowolony. O to mi tylko chodzilo.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Jaka prowokacja?! Ja nawet jak bym chcial to nie umiem prowokowacWinterWolf pisze:Hmm... Wyczuwam tu prowokację... Nie wiem jeszcze dokładnie w kogo została wymierzona (w nas czy w AC), ale siedzi gdzieś tam w przyczynach Twojego działania, Szelmon. W sumie to też jestem ciekawa reakcji AC. Innych użytkowników również. Czas pokaże do czego doprowadzisz

Po prostu avek jest fajny, a wlasciciel nie ma nic przeciwko, a nawet za tym optuje, zeby go sobie ktos pozyczyl na jakis czas. No to sie zdecydowalem na maly ekperyment. Przyobleklem sie w skore wroga

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Raczej w baraniejMr.Z pisze:Szelma w owczej skórze!
Run for yer lives!

Zreszta ja bym sie obrazil jak by mnie ktos owca nazwal, nawet bardziej niz baranem

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Alu - ja też mam to skojarzenie, ale Szelmon się przyznał onegdaj, że to jego włsne oko.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica