Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni). Ale byłyby też pozytywne skutki takiej akcji - wszyscy by od razu patrzyli na nicki, i nikt by nie mówił, że poznaje kogoś po avie. A po za tym przypominałoby to trochę socjalizm we wczesnym stadium - każdy będzie miał to samo (teoretycznie)
Niestety rangi sobie nie można zmienić, więc będzie coś, co każdy będzie miał inne*. A co do tej zmiany to jak Perzyn mnie wkurzył zmianą sygnaturki na tą Crawa, to miałem zamiar też sobie ją wstawić i zmienić avatar n aktóregoś z Kłamców, ale się powstrzymałem :D

*Dlaczego tak głupia ranga jak "kok" musi się ciągnąć aż przez 600 postów?
thorlan pisze:Jak BAZYL nie zmieni avka to jego avatara i podpis damy sobie na miejsce naszych.
Gót ajdija :D
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze: Niestety rangi sobie nie można zmienić, więc będzie coś, co każdy będzie miał inne
Dlatego napisałem, że to będzie jak socjalizm - wszyscy mają to samo, ale tylko w teorii, bo rangi (i ilości kufli) sam nie zmienisz (nie licząc pisania postów). Ale zmiana ava i podpisu na te BAZYLA to całkiem zabawny pomysł, szkoda, że prima aprilis było miesiąc temu :P
Heimdall pisze:*Dlaczego tak głupia ranga jak "kok" musi się ciągnąć aż przez 600 postów?
Nie martw się, jeszcze tylko jakieś 70 postów... Ja mam gorzej, bo ja jestem na początku "Koka" i będę się musiał z tym jeszcze przez jakiś czas użerać :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:Dlatego napisałem, że to będzie jak socjalizm - wszyscy mają to samo, ale tylko w teorii, bo rangi (i ilości kufli) sam nie zmienisz (nie licząc pisania postów). Ale zmiana ava i podpisu na te BAZYLa to całkiem zabawny pomysł, szkoda, że prima aprilis było miesiąc temu
Ale to jest dobry sposób na zmuszenie BAZYLa do zmiany ava. No bo przecież nie dopuści do tego, aby był taki jak wszyscy. A po drugie to wątpię aby chciało mu się usuwać avatary i sygny kilku(-nastu :?:) osób.
Ravandil pisze:Nie martw się, jeszcze tylko jakieś 70 postów... Ja mam gorzej, bo ja jestem na początku "Koka" i będę się musiał z tym jeszcze przez jakiś czas użerać
W takim tempie to napiszesz te 600 postów szybciej niż ja 80 :wink: .
...
thorlan
Pomywacz

Post autor: thorlan »

Heimdall pisze:*Dlaczego tak głupia ranga jak "kok" musi się ciągnąć aż przez 600 postów?
Nie martw się, jeszcze tylko jakieś 70 postów... Ja mam gorzej, bo ja jestem na początku "Koka" i będę się musiał z tym jeszcze przez jakiś czas użerać :wink:
Po 70 postach trzeba będzie ich jeszcze z 1000 nazbierać o ile nie więcej, żeby ranga była jeszcze wyższa :wink:. Życze powodzenia w dalszym spamowaniu nabijaniu postów :wink:
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
Kurak
Pomywacz
Numer GG: 0

Post autor: Kurak »

A ja powróciłem do swojego starego awatara, który jest screenem z pierwszej działającej wersji loadera mojego formatu do przechowywania modeli .emd2 (z eksporterem z Milkshape'a ;)) - model jest z Quake'a II wyeksportowany :)
Jeszcze tylko wspomnę, że mój wielki cRPG miał używać .emd2, ale sie opamiętałem i porzuciłem nierealny projekt :D
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Heimdall pisze: Ale to jest dobry sposób na zmuszenie BAZYLa do zmiany ava. No bo przecież nie dopuści do tego, aby był taki jak wszyscy. A po drugie to wątpię aby chciało mu się usuwać avatary i sygny kilku(-nastu :?:) osób.
Nie bedzie mu się chciało. Po prostu usunie z bazy danych wszystkich tych userów :D
Po 70 postach trzeba będzie ich jeszcze z 1000 nazbierać o ile nie więcej, żeby ranga była jeszcze wyższa . Życze powodzenia w dalszym spamowaniu nabijaniu postów
O tak. Oni to potrafią - jeszcze trochę i przegonią tradycyjnych mistrzów spamerstwa czyli BLACKs'a (on akurat już zbytnio nie spami, jest zajety układaniem fryzury :P) i oczywiscie Klonera (który powinien być wzorem dla wszystkich spamerów).
Zresztą z lekka offtopicując (jednakze ten temat jest najbardziej offtopicowym topicem na calym forum wiec sobie pozwolę); taki spam mnie osobiscie dość denerwuje, bo nie wnosi niczego do dyskusji (jednakze oczywiscie i ja to od czasu do czasu czynię :P) jednak już lepszy taki spam niż spam a'la "kajtek Raulin" i paru innych userów niniejszego forum. Takich ludzi mam ochote wystrzelać :P
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

To ustawiamy tego Bazylowego ava?
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Jakbym miał cyfrówkę, to bym mu zrobił zdjęcie od dupy strony i sobie wstawił, a że nie mam, to sobie nie wstawię. Szkoda :wink: .
Deep pisze:To ustawiamy tego Bazylowego ava?
Hm, w regulaminie nic o tym nie ma, więc nie widzę przeszkód. Kto pierwszy na ochotnika? :P
...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Phoven, ten gej pisze: O tak. Oni to potrafią - jeszcze trochę i przegonią tradycyjnych mistrzów spamerstwa czyli BLACKs'a (on akurat już zbytnio nie spami, jest zajety układaniem fryzury Razz) i oczywiscie Klonera (który powinien być wzorem dla wszystkich spamerów).
Kupiłem ultratrwały lakier, klej i żel - nie muszę układać fryzury przez następne dwie godziny, więc trochę Wam wszystkim zaspamuje ;).
Heim pisze:Kto pierwszy na ochotnika? Razz
Raczej KTO DRUGI. Ponieważ jakieś siedem miechów temu ustawiłem sobie jego avatar, strasząc nim wszystkich forumowiczów. Oczywiście, nie byłbym sobą, gdybym nie dorysował do tego ava uśmieszku :D. Dlatego Wasz pomysł jest już oklepany i wykorzystany przez ZŁO, radzę zająć się czymś innym ;).

I BTW. Jestem żywym przykładem tego, że BAZ mnie nie zbanował za podszywanie się pod niego. Dlatego macie 100% gwarancję, że jeszcze pożyjecie na tym forum z siedem miechów. Boję się tylko, co zrobi ze mną po tym poście ;).
Heimdall
Bosman
Bosman

BLACKs pisze:Raczej KTO DRUGI. Ponieważ jakieś siedem miechów temu ustawiłem sobie jego avatar, strasząc nim wszystkich forumowiczów. Oczywiście, nie byłbym sobą, gdybym nie dorysował do tego ava uśmieszku :D
Ja pamiętam tylko, że kiedyś ustawiłeś sobie na jakąś godzinę avatar BAZYLa. Było to gdzieś tak na święta, bo pamiętam napis na avatarze: "Pozdrowienia dla wszystkich ziomali od BAZa" czy coś w tym stylu :D .
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Co mi tu za moimi plecami próbujecie się pode mnie podszywać? Kto drugi do bana? :lol:
Heimdall
Bosman
Bosman

Ktoś tu coś o banie mówił?

PS. A "skąd?" to co, nie łaska zmienić? :lol:
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Jakby się tak do nas jeszcze z 5-6 osób przyłączyło to by było wesoło :D A powiem wam, że ten avik mi się raczej z Duke Nukem zawsze kojarzył, dopiero niedawno się o Śfinsterze dowiedziałem.
Deep
Chorąży
Chorąży

Poczekajcie trochę na mnie. Ja dzisiaj za kogo innego. :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Ej, Deep, BLACKs już nie jest modny, teraz nastała era BAZYLa :D . Proszę mi się tu nie wyłamywać.

PS. Zmień na BAZa to będzie tak jakby zafloodził 6 postów pod rząd.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Wiemm, że nie jest ale on przynajmniej nie może mnie zbanować:P

Zobacze czy na CL nie zagórujecie do jutra a jak nie to zmieniam se ava :P
.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Mam wrażenie że niedoceniacie ukrytego piękna BAZYLa.

Odchodząc od tego: Przy tych wszystkich postach pod rząd puszczonych doszedłem do konkluzji: BAZYL jako ze nigdy nie zmieniał awatara kojarzy się właśnie z tym avikiem, wiec siłą rzeczy rządek avków BAZYLa musi troche dziwić.. co skłaania do patrzenia na nicki :)
ODPOWIEDZ