Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Nie offtopuj!Mój skromny obrazek pod mianem przedstawia Anakina Skywalkera. W wersji komiksu http://www.vgcats.com/

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Ty sie prokuratura nie przejmuj, tylko KornelemBrzoza pisze:Freistadt Danzig, nie widzisz? Choć lasy też mamy... Mam za oknem ;pBrzoza a ty z lasu?
A się waćpanny spokojnie pytam, bo jakbyco nie chce mieć prokuratury ni komornika na plechach ;p
EDIT : Dobra coby się waćpanna nie chmurzyła na mnie to ja się wycofam z tego co mówiłem ;p

-
- Bosman

-
- Majtek

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
To prędzej ja będę mieć prokuratora na karku (i bez skojarzeń proszę), bom pełnoletnia już od 5 lat (o ile się nie machnęłam w obliczeniach;)Brzoza pisze:A się waćpanny spokojnie pytam, bo jakbyco nie chce mieć prokuratury ni komornika na plechach ;p
@Craw: nie przecieniaj K., jemu wystarczy iPhone'a pokazać i ma się go z głowy ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Bosman
...
widzisz, to są Ręce Boga...
Nie grabie.
Zero poszanowania dla przodków...;p
EDIT:
Dałem ręce boga, bo jakbym dał swarzycę, czyli poprostu swastę, to byście mnie najpierw okrzyknęli faszystą nazistą i skurwysynem, a potem pewnie zostałbym zbanowany. Więc ograniczyłem się do tego słowiańskiego symbolu.
widzisz, to są Ręce Boga...
Nie grabie.
Zero poszanowania dla przodków...;p
EDIT:
Dałem ręce boga, bo jakbym dał swarzycę, czyli poprostu swastę, to byście mnie najpierw okrzyknęli faszystą nazistą i skurwysynem, a potem pewnie zostałbym zbanowany. Więc ograniczyłem się do tego słowiańskiego symbolu.

-
- Bosman
Pewnie nie zostałbyś zbanowany, ale z avatarem mógłbyś się pożegnać, tak jak kiedyś Memo. Bo nikogo nie obchodzi co pierwotnie znaczyła swastyka, każdy dziś kojarzy ją tylko z nazistami...Brzoza pisze:Dałem ręce boga, bo jakbym dał swarzycę, czyli poprostu swastę, to byście mnie najpierw okrzyknęli faszystą nazistą i skurwysynem, a potem pewnie zostałbym zbanowany.
...

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Brutalna prawda. Przez wieki wykorzystywano swastykę jako symbol wielu rzeczy (np. niektóre plemiona jako symbol ognia), ba, nawet kilka rodów angielskich miało w herbie swastykę. Hitler sobie ją zaadaptował (nie wiem, czy lewo- czy prawoskrętną, czytałem kiedyś, jaka jest różnica, ale nie pamiętam) i mamy zakazany symbol. Ale fakt faktem, lepiej sobie takich rzeczy na ava nie dawać, bo i tak się długo nie utrzyma, bo prowokuje, budzi skojarzenia etc. Nawet avik Force Raya się nie utrzymałHeimdall pisze:Pewnie nie zostałbyś zbanowany, ale z avatarem mógłbyś się pożegnać, tak jak kiedyś Memo. Bo nikogo nie obchodzi co pierwotnie znaczyła swastyka, każdy dziś kojarzy ją tylko z nazistami...Brzoza pisze:Dałem ręce boga, bo jakbym dał swarzycę, czyli poprostu swastę, to byście mnie najpierw okrzyknęli faszystą nazistą i skurwysynem, a potem pewnie zostałbym zbanowany.

-
- Bosman
ta swarzyca która chciałem se wrzucić ale się rozmysliłem wygląda tak: http://www.swiatowid.gower.pl/artykuly/ ... _krzyz.jpg
Aha. I cos Wam powiem. Za swastę czy za hitlera pożegnanie się z avatarem. A za lenina albo che guevarę nie. Ot cała niesprawiedliwość świata.
Aha. I cos Wam powiem. Za swastę czy za hitlera pożegnanie się z avatarem. A za lenina albo che guevarę nie. Ot cała niesprawiedliwość świata.

-
- Bosman
Za tą co sobie chciałeś wrzucić na avatara by Ci się chyba nic nie stało, bo ta twoja swarzyca nie jest podobna do tych hitlerowskich i raczej nikomu nie powinna przeszkadzać...
O tym już była dyskusja w tym temacie, i to dość ostra.Brzoza pisze:Aha. I cos Wam powiem. Za swastę czy za hitlera pożegnanie się z avatarem. A za lenina albo che guevarę nie. Ot cała niesprawiedliwość świata.
...