Jezu, Pan Tik-Tak... Taki gościu w kretyńskich okularach, coś tak kojarzę... Oglądałem to, ale sam nie pamiętam o czym to było. Normalnie całe dzieciństwo sobie przypomnę
Jak mogliśmy o tym zapomnieć Ale i tak Paszczak ma paskudniejszy wygląd. Z postaci o podobnym charakterze jak Mała Mi jest jeszcze Mandy z "Mrocznych i Złych", tylko, że ona nie robi psikusów, tylko po prostu jest wredna i ma wszystkich w nosie.
Ravandil pisze:tylko, że ona nie robi psikusów, tylko po prostu jest wredna i ma wszystkich w nosie.
Więc w sam raz pasuje na avatar dla BAZYLa .
Wiem, ale wolałem nie pisać tego tuż po jego postem Może jeszcze pasowałby do niego Ponury Żniwiarz ze swoją kosą, albo coś z "Domu dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster"
Ravandil pisze:Wiem, ale wolałem nie pisać tego tuż po jego postem Może jeszcze pasowałby do niego Ponury Żniwiarz ze swoją kosą, albo coś z "Domu dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster"
Ponury Żniwiarz by nie pasował, bo on może jest mhroczny, ale nie jest ZŁY
Ravandil pisze:PS. Jeszcze tylko jakieś 50 postów i...
Mi wystarczą 23 (w tej chwili) . A tak serio to do stówy potrzeba równo 48.
Heimdall pisze:
Mi wystarczą 23 (w tej chwili) . A tak serio to do stówy potrzeba równo 48.
A mnie 741 Nie no, w sumie do końca tygodnia może dałoby radę do stówy dojść, tylko niech forumowicze dopiszą... a Ponury faktycznie jest za grzeczny dla BAZYLA, to że jest szkieletem niczego nie zmienia Fajny jest Eustachy z "Chojraka" - zgrzędliwy, złośliwy, egoistyczny i kierujący się tylko i wyłącznie własnym interesem. W sam raz
Ja wiem czy wszystko? Chyba nie, bo jak ktoś na forum wchodzi raz dziennie, to nie będzie mu się chciało czytać ogromnej ilości postów powstałych raptem jednego dnia .
PS. Poza tym cały czas gadamy o naszych avatarach, więc offtopa nie ma, a jak jest, to tylko chwilowy.
PPS. Jak dobijemy do stówy, to nieco zwolnimy, nie?
Heimdall pisze:
PS. Poza tym cały czas gadamy o naszych avatarach, więc offtopa nie ma, a jak jest, to tylko chwilowy.
PPS. Jak dobijemy do stówy, to nieco zwolnimy, nie?
Nie ma offtopa, w końcu kreskówkowe avatary w naturalny sposób wiążą się za wspomnieniami A faktycznie jak dobijemy do stówy to możemy zwolnić, szczególnie że ostatnio szczególnie we trzech, czterech ten temat męczmy
Ravandil pisze:A faktycznie jak dobijemy do stówy to możemy zwolnić, szczególnie że ostatnio szczególnie we trzech, czterech ten temat męczmy
Jeszcze ktos raczy pomyśleć żeśmy jacyś statsiarze
Hm, czyżby już nikt nie chciał sobie ustawić kreskówkowego avatara? Przydałby się Miś Uszatek i Kot Filemon, tylko ciężko znaleźć jakiś fajny obrazek z nim.
Force pisze:Nieco? Ej stówka ma być dzisiaj przed północą.
Ja sie nie podejmę tak karkołomnego zadania . Tak szybko nie da się nic sensownego napisać... A nawet jeśli napiszemy, to rano pójdą w ruch nożyczki .
PS. Nadal szukajmy odpowiedniego avatara dla BAZYLa .
Ale Reksio jest spoko A z gumisiów najlepszy jest Toady W sumie jest jeszcze tyle postaci, które można dać na ava... mamy w czym przebierać. Tylko uważajmy, bo właśnie wyjdziemy na perfidnych statsiarzy Mroczny jest Aku z "Samuraja Jacka" - brzydki jak noc, zły i upierdliwy. Nie muszę nic dodawać:>
PS Dzisiaj do stówy będzie ciężko, bo ja na przykład powoli wysiadam po 5h przy kompie. Ale do niedzieli to luz
olympiaa pisze:Avatar dla BAZYLa? hmm... Ja proponuje Księcia Igthorna
E tam, to nie jest prawdziwe ZŁO!
Ravandil pisze:A z gumisiów najlepszy jest Toady
Czy to taki malutki ogr, właściwie jedyny, który potrafi myśleć? Bo jeśli tak, to on RZĄDZI. Zawsze go lubiłem i żal mi go było gdy dostawał baty od Igthorna albo innych ogrów .