Deep pisze:Ja natomiast również wracam do starego dobrego oka
Deep proszony o zmianę avatara na kota mrugającego okiem. Fajny był .
Kot mi się już znudził Za duzo razy go używalem
Jak na razie pomęczycie się troche okiem (BTW: wie ktoś może z czego to oko jest? Bop gdzieś takie widziałem i teraz nie mam pojęcia czy nie propaguje jakiegoś nowego szatana ) a potem (jak znajdę) wrzucę coś oryginalnego.
Przykro mi, Deep, ale nie widzę twojego avatara. U mnie jest tak, jakbyś go w ogóle nie miał. Co prawda, wczoraj jak wchodziłem na Tawernę to NIKT nie miał avatara (serio!), więc to może znowu wina jakichś błędów . Z tym że teraz wszyscy inni mają avatar, a FTRPG chodzi w miarę przyzwoicie...
EDIT: Jest, mam, widzę pieska... i powiem szczerze: bardzo mi się nie podoba
Zmiana avatara. Z usmiechnietego na wnerwionego. Tez mojego autorstwa
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Force ray pisze:Super też go nie widziałem na początku
Jednak Neuroshimowy był lepszy.
Pies jest lepszy bo jest wesoły przynajmniej a tamten taki czarno-biały. Moze kiedyś do niego wrócę jak piesek się zmęczy...
Przykro mi, Deep, ale nie widzę twojego avatara. U mnie jest tak, jakbyś go w ogóle nie miał. Co prawda, wczoraj jak wchodziłem na Tawernę to NIKT nie miał avatara (serio!), więc to może znowu wina jakichś błędów Confused . Z tym że teraz wszyscy inni mają avatar, a FTRPG chodzi w miarę przyzwoicie...
Craw pisze:Czy wspominalem juz, ze Feyra wyglada jak SS-mann w przebraniu?
No, rzuca takie mordercze spojrzenie . Poza tym jasne włosy i rysy twarzy zradzają pochodzenie z rasy aryjskiej... A lekka pikseloza nadal jest (fakt, że trochę mniejsza niż była, ale jest).
Deep pisze:Pies jest lepszy bo jest wesoły przynajmniej a tamten taki czarno-biały.
Kot też był wesoły ...
Deep pisze:
Heimdall pisze:Przykro mi, Deep, ale nie widzę twojego avatara. U mnie jest tak, jakbyś go w ogóle nie miał. Co prawda, wczoraj jak wchodziłem na Tawernę to NIKT nie miał avatara (serio!), więc to może znowu wina jakichś błędów . Z tym że teraz wszyscy inni mają avatar, a FTRPG chodzi w miarę przyzwoicie...
Nie martw się. Mi też tak się czasami zdarza
No przez to chyba powinienem się jeszcze bardziej martwić. To niezyt dobrze wróży. No, ale ostatnio wszystko działa przyzwoicie, oby jak najdłużej.