Mój nowy avatar to fragment obrazu którego nazwy w tej chwili nie pamiętam. Ale nie to jest najważniejsze.
Od dosyć dawna nie udzielałem się jakoś wybitnie na forum, ale wszelkie przeszkadzające w tym czynniki zniknęły, więc postaram się być aktywny - i avek właśnie - jest pierwszym przejawem tej aktywności .
Come with me my little ones
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!
Jutro rozpoczyna się grudzień, a jak wiadomo wraz z nim świąteczny klimat ogarnia chyba każdego z nas.
Aby i forum było udekorowane na święta, zmieniłem avatara na bardziej zimowego, do czego zachęcam i resztę użytkowników.
O! Ja już mam nowego avika. Co on ma wspólnego ze świętami? Ano trochę mi Mikołaja przypominał. Poza tym kojarzy się z zimą, wszak to wojownik Północy .
Ra-V pisze:Jutro rozpoczyna się grudzień, a jak wiadomo wraz z nim świąteczny klimat ogarnia chyba każdego z nas.
Aby i forum było udekorowane na święta, zmieniłem avatara na bardziej zimowego, do czego zachęcam i resztę użytkowników.
Hej dobry pomysł. Hej chopy i baby chodzta i zmieńta avatary.
Nie mówię tu o całkowitej zmianie, ale można by naszym avikom dodać jakieś świąteczne motywy np. czapeczkę Mikołaja. Co wy na to, zróbmy świąteczną atmosferę.
Niedługo zrobię sobie świątecznego Space Marinera.
Force ray, muszę przyznać, że masz świetny avatar . Skąd ty bierzesz te wszystkie aviki, co? Poza tym, jesteś chyba mistrzem w ilości avatarów podczas jednego miesiąca. Najlepszy był ten z gotami, czy czymś takim .
shade pisze:Hej dobry pomysł. Hej chopy i baby chodzta i zmieńta avatary.
Nie mówię tu o całkowitej zmianie, ale można by naszym avikom dodać jakieś świąteczne motywy np. czapeczkę Mikołaja. Co wy na to, zróbmy świąteczną atmosferę.
Niedługo zrobię sobie świątecznego Space Marinera.
Jakby nie patrzeć mój avatar to też jedynie przerobiony art z karty Dark Confidant.
A ja avik jak na razie zostawiam ten co jest bo mi się podoba ale już w przyszłości niedalekiej rzecz jasna wrzucę jeszcze gorszą gębę jako avik bo MOJĄ własną
BLACKS, podwędziłeś avatara Tomkowi, on ma prawie identyczny .
PS. Ludzie, nie zmieniajcie tak masowo avów, bo dla mine, wzrokowca, to jest strasznie uciążliwe. Potem nie wiem kto jest kto. Sam siebie po zmianie ava nie poznaję .