Mój avatar sam się znalazł . A to było tak kiedy się zarejestrowałem na forum czyli zaraz po świętach Bożego Narodzenia '05 znalazłem w googlach jakiś czrnobiały obrazek z dziwnym ryjem, więc go wyciąłem i zamieściłem. Teraz się troche zmienił a mianowicie dodałem kolory . Wynikło to z tego, że zacząłem się bawić w grafikę komputerową na Photoshopie i cośtam robie. Moja sygnatura to też moja robota.
"Niewiedza nie stanowi usprawiedliwienia dla nieprzemyślanych działań. Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, warto jest zasięgnąć porady..."
Może zrobimy statystykę: "Kto najczęściej zmienia avatary"? Stawiam na Shade'a. Znów zmienił avika. Shade! Najlepszy był Kermit! Hmm... To już chyba piąty odkąd ja się na forum pojawiłam...
Wkrótce postaram się wsadzić coś bardziej zabawnego. Miałem pewien okres dołu więc stąd ten ponury żniwiarz. Teraz coś bardziej weselszego. I thx za wsparcie w projekcie rozwódka.
Z niedawnej okazji osiągnięcia 1666 postu, zmieniam avatara!
Przygotujcie się na falę mhroku!
Przygotujcie się na zstąpienie ggotyku na ten świat!
ZŁOOOOO!
A co się stało?
Blacio przeszedł na stronę FOW i wstawił futrzaka na Avik!
Zdrada!
To jest puszyste i seksowne, tak jak ja . I nie mówcie, że nie utożsamiam się ze swoim avikiem. Wystarczy spojrzeć do działu z fotkami na "mackowego stwora" .
Jezus!!! BLACKSouL, co to kurna jest! Ja chce tu widzieć mhrok gotyk, więc wywal to futrzane ohydne plugastwo, które jakieś łosie określają słodziutkim.
Grzecznie siedzę sobie przed monitorkiem. Myślę sobie: "Zobaczę co nowego wysłano na forum". Otwieram pocztę, patrzę powiadomienie o odpowiedzi. Fajno. Zaglądam a tu... BLACKSoul ODSTAWIŁ SIĘ NA FUTRZAKA!!! AAAA!!! Blaciu, cóżeś ty najlepszego uczynił?! HORROR!!! Spać nie będę mogła przez najbliższe trzy wcielenia... Ładnie to tak straszyć niewinne niewiasty?!
Odkąd przeżyłem przejście BLACKa z wielkiej mani "mhrocznych i ggotyckich" drowów na krasnoludy, to już mnie nic nie zaskoczy... No cóż... staremu BLACKowi kończą się pomysły, bo "mhrok i ggotyk" spowszechniał, to papuguje Falkę. Z drugiej strony lepiej żeby papugował Falkę niż BAZYLa.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Jeśli chodzi o mój avek to go sam zrobiłem motyw chyba obczajacie
Zrobiłem nowy bo tamten to mi sie taki lipny wydawał że uuu ...
A do sygnatury to też mój warsztat mam drugą ale nie wiem na którą sie żdecydować więc trochę tego potem tamtego i luz.
Niewierny Ciekawa jestem jaki będzie następny twój avek. Zaznaczam, że twa rozwiązłość będzie niedługo tak powszednia jak mhrok i gotyk BLACKSoul'a Eeee... Tzn. do dnia dzisiejszego rzecz jasna
Eberk pisze:Ten chomik Blacksoula jest dobry ale z mój avek wymiata
To świstak... chyba. Ale na pewno nie chomik. Do tego tłuściutki A na twoim avku to jest chyba Jon Irenicus, nie?