Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Greg O'Hr
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Greg O'Hr »

ja mam avik staly na wsztsrkich forach...
nie musze chyba tlumaczyc skad sie wzial...

Falka, a ty moglabys zmienic swoja wiewiorke na inna pozycje w koncu ;) mocniej bioderkiem, moze bardziej z tylu;)
take a look to the sky just before You die, it's the last time he will
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Nadir pisze:BAZYL ty to jestes calkowicie niezmienny chyba... Na forum polibudy masz taki sam avek jak tutaj.. :) Co w nim takiego jest, ze sie zwiazales z nim na dobre i na zle?
Pot, alkohol, ślina, krew -
Oto cały ja!
Plus śpiew

Kto mnie zna, ten wie, ze ja bardzo podobnie wyglądam :>

A co do avików to mam jeszcze trzy inne - ten sam, ale w kolorze i z żabiej perspektywy, picturka Nalavary i jaszczurkę. Ale nie będę tutaj zmieniał, bo wszyscy sie pogubią :>

Acha - wszystkie moje awatary są złe :>
I proszę mnie nie szpiegować na forum Politechniki!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

shade pisze:To mnie zacznijcie kojarzyć z ciągłym zmienianiem avików. :D
Ja już u Ciebie czwarty Avik widzę, a przecież nie wiedziałam Twych Avików od początku. Jesteś żywym dowodem, że powiedzenie: "Kobieta zmienną jest" jest błędne. Powinno być: "Kobieta zmienna niczym Shade" :lol:
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Będę inspiracją do tworzenia nowych frazeologizmów. :twisted: Ciemno jak w dupie u Shade, pić jak Shade, Shadeowa przysługa...
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Nowy Avek widzę :P Jesteś chaos wcielony kolego :P Ani chwili z tobą wytchnienia... :lol: Daj znać, gdy stwierdzisz, że można cie czcić niczym bóstwo. Zastanów się tylko jakie czary zapewniasz :lol: ,a może zostanę główną kapłanką (dla czarów! nie myśl sobie :twisted: )
Obrazek
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Już. :twisted: Można mnie czcić. Składajcie mi krwawe ofiary i grajcie rocka w czasie mszy. Chcesz zostać kapłanką? Dostarcz mi jądrówkę a się zastanowię.
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Shade, nie nadążam za tobą. Znów masz cos innego...

BAZYL ja cie wcale nie szpieguje- sam tam sobie przesiaduje i po prostu w jakims temacie rzucił mi sie twój avek w oczy. Jakis znajomy taki, patrze na xywke a tam BAZYL. To nie mogl byc zbieg okolicznosci:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

To musiało być traumatyczne przeżycie... Powiedz - długo dochodziłeś do siebie? ;)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Shade, najpierw zapłata! :P Niczego ci nie dam póki nie ześlesz mi czarów! Ja nie pracuję za darmo 8)
Obrazek
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Naprawdę, wyborny offtopic panie WinterWolf.

A mój avatar wciąż pozostaje bez zmian i chyba zostanie taki na zawsze, ponieważ bardzo mi się podoba.
A geneza pana w kapeluszu? Identyczna z genezą mojego poprzedniego avatara (tj. rogatego, pluszowego czegoś) - Googlałem różne grafiki, gdy nagle zobaczyłem coś niezwiązanego z tematem poszukiwań, aczkolwiek wybornie pasującego na mojego avatara.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Nyano pisze:A geneza pana w kapeluszu? Identyczna z genezą mojego poprzedniego avatara (tj. rogatego, pluszowego czegoś) - Googlałem różne grafiki, gdy nagle zobaczyłem coś niezwiązanego z tematem poszukiwań, aczkolwiek wybornie pasującego na mojego avatara.
Czy twój avatar czasem nie przedstawia głównego bohatera filmu "Van Helsing"?
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Możliwe. Muszę przyznać, że nie oglądałem. :]
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

jak już film zobaczysz to avatara na pewno zmienisz XD
Har Har Har
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Czemu? mnie się ten film podobał. 8) Szczególnie momenty gdy walczyły pewne ładne kobiety z dużymi... oczami. :P <joke> Ale naprawdę mi się podobał, świetna koncepcja na nową historię Draculi, a i mi się podobał motyw z wynalezieniem nitrogliceryny. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

A "Franki" też ci się podobał ^_-
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

No wiesz BAZYL, latwo nie było ale po jakichś 10 minutach udało mi sie podnieść z podłogi tylko po to by zobaczyć to jeszcze raz i znów zwalić się na posadzkę... :twisted:
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Miechu
Marynarz
Marynarz

Post autor: Miechu »

Nowy Avatar.. Hmm, to juz trzeci na tym forum. Ten jest fajny. Własciwie to zaluje tylko swojego debilnego nicka. Jak sie rejestrowalem nie myslalem, ze mi sie tu tak spodoba i teraz mam najgłupsza ksywe na forum, a poza tym to wzgledem avaków to sie chyba na wilki przerzuce. Spoko są. :]
Come with me my little ones
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!
ODPOWIEDZ