@Azrael666: Pitch Black jest świetne

Musze powiedzieć że czasami w korku w autobusie czuje się tak samo... na rynku Bałuckim wśród wietnamców także. Hmm...Ravandil pisze:A ja z nieco innej beczki. Wczoraj całkiem przypadkiem* obejrzałem film "Upadek" ("Falling Down")
Ten film jest zabawny ale czegoś w nim brakuje, czegoś co by przyciągnęło moja uwagę. Może to przez dziewczynę bo jej się ten film podoba."Tenacious D"
Jack Black jest świetnym... yyy... jak sie ten zawód nazywa... jest świetnym Jackiem Blackiem.Jack Black to świetny aktor.
W "Tenacious D" gra Jablesa Black'a (też JB) jeśli o to chodziło.Jack Black jest świetnym... yyy... jak sie ten zawód nazywa... jest świetnym Jackiem Blackiem.
Moja siostra (to był mój drugi raz, gdy oglądałem film) za pierwszym razem też nie mogła się skupić. Śmiała się za drugim razem.Ten film jest zabawny ale czegoś w nim brakuje, czegoś co by przyciągnęło moja uwagę. Może to przez dziewczynę bo jej się ten film podoba.![]()
Chodziło mi o proweniencje JB który... jak dla mnie to robił tyle rzeczy że jest po prostu JB.W "Tenacious D" gra Jablesa Black'a (też JB) jeśli o to chodziło.
Z pozycji nieco bardziej zapadających w pamięć polecam film, który uderzył do kin pod koniec ubiegłego roku - "Zgon na pogrzebie". Według mnie świetna komedia w absurdalnym, brytyjskim stylu. Do tego porusza kilka poważnych tematów przemyconych pod płaszczykiem żartu. Zawiązaniem akcji jest pogrzeb, na który zjezdża się cała chmara krewnych i znajomych. A potem to już klasycznie.