Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze:Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda

A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłem

Oh, Perzyn na zdjęciach bardziej pasuje do Odyna czy innego nordyckiego oblubieńca pobożnych. Choć, kto tam wie - sam Lucyfer jest w końcu Cherubinkiem ;P Upadłym bo upadłym ale jak to się wyraził Alucard każdemu może sie zdarzyć "kryzys wiary".Alucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze:Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłemPotem był kryzys wiary a teraz znowu powrót do Boga... Cherubinku
Dla mnie szczytem było czytanie jakiegoś CZEGOŚ (nie pytajcie) na własnym bierzmowaniu... A obecnie mi do wizerunku cherubinka wiele brakuje... i w wyglądzie i w zachowaniu... Wręcz przeciwnie... i całe szczęścieAlucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze:Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłem![]()
Perzyn pisze:Specjalne wyróżnienie dla Ravcia za:
Yattaman, Yattaman, al gran filone d'oro
Yattaman, Yattaman, buona guardia fa
Yattaman, Yattaman, divertente ma severo
Coraggioso e battagliero, Yattaman.
I TAK DALEJ
Ale włączając się do tematu i tak zostałeś spameremPhoven pisze:Brzydzę się tego offtopa ale mój jeden biedny, skarłowaciały post na wasze hordy wygłodniałych, prymitywnych i dzikich postów to chyba nie jest dużo Wink
Na szczęście offtop już się nieco uspokoił. Niedługo wszystko wróci do normy, zużyte tematy pójdą na dno, niektóre, te ciekawsze, zostanąPhoven pisze:Brzydzę się tego offtopa ale mój jeden biedny, skarłowaciały post na wasze hordy wygłodniałych, prymitywnych i dzikich postów to chyba nie jest dużo
Alucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze:Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłemPotem był kryzys wiary a teraz znowu powrót do Boga... Cherubinku
pod warunkiem, że będziesz do mnie się zwracał per "Zeth", to moze nawet być i BlakusiakoBLACKs pisze:A mógłbyś mówić mi Blakusiako? To mi pasujeZeciciaciako pisze: pogratulować tłumaczenia Very Happy zacząłbym, dyskutować, ale znów byś mnie rozwalił podobnym argumentem i bym, z domu przez tydzień nie wyszedł Very Happy i błagam "Zeth"... ja "Zeth" jestem, nie Zecio... chyba że chcesz byc ochrzczony Blakusiem...