Wrocław i okolice
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Wrocław i okolice
Poszukujemy MG do Dzikich Pól.
Nasza paczka gra współnie już od 3 lat. Od warhamca, wampira, wilkołaka i maga, 7th sea. Czasami jakiś Alien też się trafi. POszukujemy nowych wyzwań!!
Obecnie sprawa wygląda też tak, ze część z naszej paczki porozjeżdzała się po swiecie i jeśli chciałby ktoś z nami grać (w cokolwiek SW, Stargate, Monastyr nWoD też wchodzą w rachubę) serdecznie zapraszamy.
Chętnych prosze o kontakt mailowy: mmargiel@o2.pl lub gg: 1568449.
Aha gramy także w Veto!!
Nasza paczka gra współnie już od 3 lat. Od warhamca, wampira, wilkołaka i maga, 7th sea. Czasami jakiś Alien też się trafi. POszukujemy nowych wyzwań!!
Obecnie sprawa wygląda też tak, ze część z naszej paczki porozjeżdzała się po swiecie i jeśli chciałby ktoś z nami grać (w cokolwiek SW, Stargate, Monastyr nWoD też wchodzą w rachubę) serdecznie zapraszamy.
Chętnych prosze o kontakt mailowy: mmargiel@o2.pl lub gg: 1568449.
Aha gramy także w Veto!!
-
- Marynarz
- Numer GG: 6025304
- Kontakt:
[P'n'P RPG] Wrocław
Szukamy gracza z WROCŁAWIA, który z czasem da się namówić również na prowadzenie, do systemu autorskiego Cień z Południa.
Mamy od pewnego czasu problemy kadrowe - zawodnicy albo się rozjeżdżają, albo chorują albo są zajęci jeszcze inaczej, przez co musimy odkładać sesje.
Jeśli to nie przeszkadza, to średnia wieku kształtuje się u nas około 25 lat.
Zainteresowanych proszę o kontakt na gg, PW lub na emalję.
[Ten temat już istnieje - dop. MAd Phantom]
Mamy od pewnego czasu problemy kadrowe - zawodnicy albo się rozjeżdżają, albo chorują albo są zajęci jeszcze inaczej, przez co musimy odkładać sesje.
Jeśli to nie przeszkadza, to średnia wieku kształtuje się u nas około 25 lat.
Zainteresowanych proszę o kontakt na gg, PW lub na emalję.
[Ten temat już istnieje - dop. MAd Phantom]
"Życie przecieka między palcami, gdy nie turlasz kostkami" - Platon
I am the Anti-Pope, Zlad the 666th!
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Pan Mgieł
Gość
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:41 am Temat postu: Sesja [Wrocław] Poszukiwani Gracze.
Gość
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:41 am Temat postu: Sesja [Wrocław] Poszukiwani Gracze.
Temat mówi sam za siebie, czyż nie? Jeśli ktoś jest chętny do rozgrywki to proszę pisać na GG: 2313713. Postaram się jak najszybciej odpowiedzieć.
System: Zmodyfikowane D&D
PS. Szczególnie mile widziani są gracze posiadajacy lokum nadające się do prowadzenia rozgrywek... i mający oczywiście pewne doświadczenie.
Ostatnio zmieniony niedziela, 22 stycznia 2006, 13:41 przez BAZYL, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Gracze z okolic Wrocławia
Szukam graczy z okolic pięknego piastowskiego WROCŁAWIA, do systemu Conan RPG.
I ja i moja ekipa jesteśmy zaawansowani wiekowo (część nawet około 30), więc mile widziani byliby bardziej posunięci gracze. Rozumiecie - kompatybilność...
Zapraszam serdecznie, moje gg 602 530 4
I ja i moja ekipa jesteśmy zaawansowani wiekowo (część nawet około 30), więc mile widziani byliby bardziej posunięci gracze. Rozumiecie - kompatybilność...
Zapraszam serdecznie, moje gg 602 530 4
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 4915421
SESJE WROCLAW !
Mieszkam we wrocławiu juz od jakiegos czasu (około 2 lat) , ale do tej pory nie znalazłem ekipy z ktorą mógłbym kontynuować zagłebianie się w rpg . Do tej pory grałem w Warhammera , kryształy czasu , Earthdowna ( Kryształy rox :PP ) . W d&d nie grałem chociaz mam szczerą nadzieje że to się wkrótce zmieni , świat Zapomnianych Krain rozkłada mnie na łopatki . Szukam ekipy ktora przygarnełaby biednego , "bezdomnego" (:D) gracza.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Re: Wrocław
Z takim nastawieniem do Kryształów Czasu, jest dla Ciebie szansa... Ale to po magisterce...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Hmmm... I jeszcze jedno hmm... Ostatnimi czasy ja i moi przyjaciele zaczęliśmy nową sesję w klimacie Forgotten Realms. Są to ludzie w wieku od 16 lat (grający głównie H&S) do 20 lat (tu już nastawienie na odgrywanie postaci i storrytelling). Warunkiem jest jednakże duża elastyczność jeśli chodzi o czas, bo decyzje o poprowadzeniu sesji zdarzają się nam czesto spontanicznie.
Łap mnie na gg (8583003) jeśli Cię to interesuje, Giee.
PS. Na gadulcu siedzę od 21 do późnych godzin nocnych.
Łap mnie na gg (8583003) jeśli Cię to interesuje, Giee.
PS. Na gadulcu siedzę od 21 do późnych godzin nocnych.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 6435433
Re: Wampir: Maskarada
Witam chciąlbym się dołączyć do jakiejś drużyny grającej w starego Wampira. Nie grałem w jeszcze w żadnego WODA (nie licząc jednej sesji w Wilkołaka ) i mój jedyny kontakt ze światem mroku to gra komputerowa Vampire :the mmasquerade bloodlines. Jeśli chodzi o moje doświadczenie erpegowe to gałem dużo w Warhammera (1 i 2 ed) trochę Wiedźmina i zew Cthulhu. Mam nasdzieję że znajdzie się jakiś MG chcący mnie przygarnąć
[ciach]
Ps. Pozdrowienia dla Winterwolfa
WinterWolf... Mojego nicka się nie odmienia X_x Odmieniałby się, gdybym była mężczyzną... Zwracaj też uwagę na interpunkcję i pisz odrobinę uważniej - dop. WW
[ciach]
Ps. Pozdrowienia dla Winterwolfa
WinterWolf... Mojego nicka się nie odmienia X_x Odmieniałby się, gdybym była mężczyzną... Zwracaj też uwagę na interpunkcję i pisz odrobinę uważniej - dop. WW
If I go will you follow
Me trough the cracks and hollows
And I would be your Cain
If you would be here now
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... f=47&t=661
kliknij i odpowiedz jeśli możesz pomóc
Me trough the cracks and hollows
And I would be your Cain
If you would be here now
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... f=47&t=661
kliknij i odpowiedz jeśli możesz pomóc
-
- Majtek
- Numer GG: 4053357
Szukam graczy i MG do D&D 3ed. Wiek obojętnie (ale tak plus 16 ), płeć też (kobiety mile widziane). Posiadam wszystkie podstawowe podręczniki (gracz, MG, i Bestiariusz) i kilka innych po angielsku w formie pdf Lokum posiadam (małe, bo małe, ale jest).
Styl grania: AUREA MEDIOCRITAS, czyli troche storytellingu, troche dungeon crawlingu
Walcie na PW, maila, gg mnie to jednako.
Kilka uwag do pisowni: przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji (wyjątkiem jest otwarcie nawiasu - tam wstawia się spację), zdania zaczyna się od wielkiej litery i przydałoby się więcej przecinków w wypowiedzi - dop. WW
Styl grania: AUREA MEDIOCRITAS, czyli troche storytellingu, troche dungeon crawlingu
Walcie na PW, maila, gg mnie to jednako.
Kilka uwag do pisowni: przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji (wyjątkiem jest otwarcie nawiasu - tam wstawia się spację), zdania zaczyna się od wielkiej litery i przydałoby się więcej przecinków w wypowiedzi - dop. WW
-
- Majtek
- Numer GG: 0
Oborniki Śląskie/Wrocław
Szukam sesji, najlepiej w WoD albo WH. Preferuję graczy 18+, jeśli chodzi o miejsce, to najlepiej w Obornikach Śląskich lub we Wrocławiu. Z czasem mogę sam coś poprowadzić.
PM co do czasu itd.
EDIT: dzięki za przeniesienie, nie zauważyłem wcześniej...
PM co do czasu itd.
EDIT: dzięki za przeniesienie, nie zauważyłem wcześniej...
Without compassion...
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 4524302
Re: Wrocław i okolice
Witam wszystkich!
Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i poszukuję chętnych do gry (najchętniej w Neuroshimę).
Docelowo będzie to MG + 3-4BG. Mile widziane osoby mało a nawet nie doświadczone w grach fabularnych lecz mające dużo entuzjazmu aby zagrać - które nie popisują się na sesji, nie wyśmiewają innych (kulturaka), którzy są otwarci i mają czas zapoznać się z systemem.
Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o Neuroshimę to mogę ją poprowadzić, dysponuję również stałą miejscówką gdzie moglibyśmy grać.
Moje gg: 4524302
spik login: sleepwalker
Ps. Dziwaki mile widziani
Ps2. Na sesji pić % nie będziemy
Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i poszukuję chętnych do gry (najchętniej w Neuroshimę).
Docelowo będzie to MG + 3-4BG. Mile widziane osoby mało a nawet nie doświadczone w grach fabularnych lecz mające dużo entuzjazmu aby zagrać - które nie popisują się na sesji, nie wyśmiewają innych (kulturaka), którzy są otwarci i mają czas zapoznać się z systemem.
Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o Neuroshimę to mogę ją poprowadzić, dysponuję również stałą miejscówką gdzie moglibyśmy grać.
Moje gg: 4524302
spik login: sleepwalker
Ps. Dziwaki mile widziani
Ps2. Na sesji pić % nie będziemy
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
Ekipa z wrocławia szuka MG do neuroshimy, spotkania raczej w weekendy(możemy się dostosować), średnia wieku 17 lat, wrocław, graliśmy w różne systemy, w neuroshimie będą to dla nas pierwsze kroki (część ekipy ma za sobą kilka sesji), co do stylu grania dostosujemy się, jedyne czego wymagamy to trzymanie klimatu, MG moze byc poczatkujacy, jestesmy otwarci na wiek i płeć. kontakt PW, gg:5928497, 7819936. Pozdrawiamy!
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 927825
Witam. Poszukujemy doświadczonego MG do Warhammera Role Playing edycja 2. Mamy za sobą wieloletnie doświadczenie w graniu w RPG, obiecujemy poważne traktowanie gry, pełne i umiejętne odgrywanie postaci i współpracę. Jest nas obecnie troje. Przede wszystkim poszukujemy przygód skupiających się na odgrywaniu, nie na bezmyślnej walce. Mile widziane długie, skomplikowane kampanie o rozwiniętej fabule. Wiek: 20 lat, miejsce zamieszkania: Wrocław. Kontakt możliwy przez gg (927825), maila lub skype (ben.mitsurugi), a później również telefoniczny. Nie widzę przeszkód w przeprowadzeniu "sesji próbnej".
W razie czego jeszcze jeden gracz mile widziany do konfiguracji 4 + MG.
Pozdrawiam,
W razie czego jeszcze jeden gracz mile widziany do konfiguracji 4 + MG.
Pozdrawiam,
-
- Marynarz
- Kontakt:
Szukam 2-3 osób do giercowania w dedeka. Dobrze by w tym gronie był choć jeden MP, dla higieny i rotacji.
Światy - Greyhawk, FR, Midnight. Edycje - 3,5; ewentualnie 2,3 lub 4.
Inne wymagania - nikogo nie chcę urazić, ale w wieku 37 lat nie mam ochoty na granie z nastolatkami.
Lokalizacja - Bolesławiec
Światy - Greyhawk, FR, Midnight. Edycje - 3,5; ewentualnie 2,3 lub 4.
Inne wymagania - nikogo nie chcę urazić, ale w wieku 37 lat nie mam ochoty na granie z nastolatkami.
Lokalizacja - Bolesławiec
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 10404899
Witam. Poszukuje ekipy chetnej do gre w Miedzmordzie zwanego tez Interface Zero. Termin i miejsce jest do ustalenia. Kontakt przez PW lub mailowo ariel_m@o2.pl
A.
PS. Sorry za brak Pl znakow ale klawiatura w Operze ich nie ma. Uroki kozystania z neta przez komurke...
A.
PS. Sorry za brak Pl znakow ale klawiatura w Operze ich nie ma. Uroki kozystania z neta przez komurke...
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 42731713
Witam.
Jesteśmy z Wrocławia, jest nas dwóch, po 16 lat. Jesteśmy nowi, nie graliśmy za bardzo w RPGi; ja raz, jak miałem jakieś 12 lat, znajomy był na panelu dla początkujących o RPG na Pyrkonie, plus grywaliśmy na PBFach. Teraz chcielibyśmy spróbować, szukamy grupy graczy, która by nas wprowadziła do świata gier fabularnych, poleciła jakieś tytuły, poprowadziła sesję. Jeśli chodzi o tematykę, to jesteśmy dość otwarci pod tym względem, lubimy tradycyjne fantasy, post-apo, ale science fiction też jest w porządku.
Moje gadu: 42731713
Pozdrawiam,
Piterr
Jesteśmy z Wrocławia, jest nas dwóch, po 16 lat. Jesteśmy nowi, nie graliśmy za bardzo w RPGi; ja raz, jak miałem jakieś 12 lat, znajomy był na panelu dla początkujących o RPG na Pyrkonie, plus grywaliśmy na PBFach. Teraz chcielibyśmy spróbować, szukamy grupy graczy, która by nas wprowadziła do świata gier fabularnych, poleciła jakieś tytuły, poprowadziła sesję. Jeśli chodzi o tematykę, to jesteśmy dość otwarci pod tym względem, lubimy tradycyjne fantasy, post-apo, ale science fiction też jest w porządku.
Moje gadu: 42731713
Pozdrawiam,
Piterr