Zawsze przed właściwą treścią piszemy imię bohatera!
Tak po za sesją...
Tak jeśli coś mówimy...
Kod: Zaznacz cały
Tak będe pisał ja jeśli awansujecie na kolejny poziom doświdczenia...
Nie SPAMOWAĆ mi skrzynki wiadmościami "Kiedy uptade","Odpisz" itp....
Miłej gry życzę....

Opis świata:
Na powierzchni był spokój...lecz to przez kilka tygodni.
Pan Zła-Gorn powrócił i siał chaos.Płomienie sięgały każdego a demony niszczyły wszystko na swej drodze.Gorn przyzywał co raz to bardziej dzikie potwory a świat stawał się piekłem.
Ludzie w ziemi kopali schrony.Kopiąc dokopali się do tajemniczego miejsca jakim są podziemia.Pustka,cisza chroniły przed Gornem i jego demonami.
Rasa ludzka postanowaiła sie tu osiedlić.Powoli budowane były kuźnie,domy i osiedla mieszkalne lecz ludzie nie wiedzilie iż podziemia są już zamieszkiwane.
Małe stwory takie jak gobliny czy impy były przepędzane z podziemia.Ludzie zajeli większą cześć.A co z mniejszą? Tego muszą dokonać poszukiwacze przygód i dzielni bohaterzy.Muszą odkryć Podziemia.
Kawairashii
Jak zwykle siedzisz w swoim domu.Kominek pali się a drewno trzeszczy aż miło.Ty czytasz książkę.W pobliżu Twego domu znajduje się bliblioteka oraz źrodło wody.(jest to małe oczko wodne wydrążone w ziemi)
Shas'o
Siedzisz w swym domu i czutasz pradawne księgii.Twa różdżka spadłą na ziemie z hukiem.Podniosłeś ją i wróciłeś do lektury.
Przeszkadzał Ci hałas bijący z pobliskiej karczmy.
Ardel
Jako bard zabawiałeś ludzi w karczmie.Impreza była na całego.Hobbici wesoło skakali a elfki roznosiły jedzenie.Grasz właśnie wesołą melodię na swej harfie.Wchodzisz na stolik i zaczynasz śpiewać.
Okazuje się iż w karczmie jest wesele.Zamówiono Cię i spełniasz swą role.